Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2018 01:36

Як зрозуміти, чого насправді хоче чоловік - 5 секретів
5

Автор:
  Чоловіки теж хочуть іноді побути наодинці.
Чоловіки теж хочуть іноді побути наодинці.

Часом здається, що жінки і чоловіки - це істоти з різних планет. Відмінності в способах сприйняття, реакціях і стилях поведінки іноді заважають зрозуміти одне одного.

В спробі досягти розуміння, деякі чоловіки поділилися одкровеннями, які, як вони сподіваються, допоможуть жінкам зрозуміти їх, пише indy100.com.

Психологія чоловіків у стосунках

1. У чоловіків теж є емоції.

"Найшвидший спосіб втратити чоловіка, це просити його бути відкритим і емоційно вразливим з вами, і поводитися з ним як зі слабким і менш мужнім після того, як ви побачили його невпевненість і сумніви".

 

"Емоційний світ чоловіків суворий. Коли ми хочемо виразити себе, ми завжди будемо або осміяними, або нас вважатимуть слабкими".

"З нами теж погано поводилися в минулому. Не тільки дівчата залишаються жертвою при розриві стосунків".

2. Іноді ми дійсно ні про що не думаємо.

"Коли нас запитують:" Про що ти думаєш? "І ми відповідаємо" Ні про що ", ми насправді ні про що не думаємо".

"Ми практично ніколи не помічаємо ваші тонкі натяки".

 

"Ми поняття не маємо, чи все в порядку у вас з макіяжем".

"Коли ви гнівайтесь на нас, в 9-ти з 10 випадків ми поняття не маємо, що не так і, ймовірно, це всього лише непорозуміння. Ми хочемо, щоб ви просто нам сказали в чому справа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлюб і самотність – чого найбільше бояться чоловіки

Секрети чоловіків

3. Ми не намагаємося переспати з кожною жінкою, з якою розмовляємо.

"Я б хотів, щоб більше жінок розуміло, що, коли я заводжу розмову з ними:" Привіт. Як справи? ", я не намагаюся затягнути їх у ліжко, а хочу просто дізнатися щось про них".

 

"Я не намагаюся переспати з вами кожен раз, коли роблю вам комплімент. Може мені, дійсно, подобається ваша зачіска, ви про це не подумали?"

"Просто прийміть комплімент, не намагайтеся відмовлятися або відразу вважати це дивиною або домаганням".

4. У нас теж є комплекси.

"Я б хотів, щоб жінки знали, як це, коли доводиться завойовувати серце дівчини. З вами часто знайомляться і навколо вас багато чоловіків. І нам доводиться щоразу придумувати, як зробити так, щоб ви нас помітили".

 

"Ми не виглядаємо як вікінги, які зійшли з корабля з великими м'язами, високі і брутальні. Ми, невисокі і худі чоловіки, теж хочемо любові".

5. Іноді ми просто хочемо обійнятися.

"Мені потрібен час для себе або деякий час побути з друзями. А іноді мені просто не хочеться займатися сексом".

"Іноді ми просто хочемо, щоб нас обняли".

Вчені вже давно з'ясували, що представники різних статей мають не тільки фізичні відмінності, вони і мислять по-різному. Чоловікам краще дається координація і просторове мислення, в той час як у жінок краще розвинений "емоційний" інтелект, вони також відрізняються кращою пам'яттю на обличчя і окремі фрази.

Чоловіки сильні також в абстрактному мисленні - ось чому жінки не дуже добре орієнтуються в картах і схемах. Жінкам чужа прагматичність в сімейних питаннях - ось поширена ситуація: двоє сидять біля телевізора, з сусідньої кімнати доноситься плач дитини. Мама відразу біжить до малюка, а батько продовжує перегляд фільму, але не через власний егоїзм, просто його мозок "не сприймає" дитячий плач як сигнал до дії.

Жінки також краще справляються з багатозадачністю. Вони точно і ефективно виконують кілька справ одночасно, а ось чоловікам це вдається гірше. Але тут справа не в тому, що їх інтелект слабкіший, просто вони вважають за краще справлятися з проблемами послідовно. Багатозадачність вони не люблять, і таке ставлення позначається на результаті роботи і швидкості її виконання.

Зараз ви читаєте новину «Як зрозуміти, чого насправді хоче чоловік - 5 секретів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути