середа, 28 листопада 2018 01:36

Шлюб чи самотність – чого найбільше бояться чоловіки
8

  Чоловіки бояться бути покинутими через невпевненість у собі
Чоловіки бояться бути покинутими через невпевненість у собі

Чоловікам отруює життя безліч комплексів і забобонів. Всі чоловічі страхи, в основному, пов'язані із стосунками з протилежною статтю. Правда, на противагу від жінок, чоловіки майже ніколи не зізнаються в їх наявності, пише passion.ru

Страхи, про які здогадуються більшість жінок

1. Бути неспроможним в ліжку

Чоловік боїться, що не зможе задовольнити жінку в повній мірі або, що він і зовсім не зможе збудитися. Цей страх, по-перше, пов'язаний з невпевненістю в собі. По-друге, з нав'язаними суспільством стереотипами (мовляв, не вийде, - завертай голоблі).

 

Цей страх властивий практично всім чоловікам і позбутися від нього дуже важко. Часто чоловіки все життя страждають від цього комплексу, адже навіть після завоювання жінки (тобто весілля) він буде побоюватися, що більш умілий чоловік її відвоює.

2. Бути гірше її колишнього партнера

Дуже поширене явище - порівнювати себе з її колишнім чоловіком. Причина: конкуренція, порівняння, вічна боротьба за право володіти жінкою.

Чоловіча логіка така: чим більш рельєфно тіло і більший у них член, тим вони впевненіше в собі, і тим більше шансів позбутися такої боязні.

 

3. Дізнатися про незаплановану вагітність партнерки

Страх стати "татом по зальоту" виникає в думках у чоловіка, як тільки справа доходить до сексу.

Спробуйте натякнути вашому партнерові, що вас нудить. Він як мінімум сполотніє і почне заспокоювати вас (насправді себе), що це через десерт за вечерею. Якщо не хочете травмувати чоловіка, просто заведіть розмову на тему "Що буде, якщо я раптом завагітнію".

Чоловік відразу скаже, що такі розмови не треба вести, що цього взагалі не буде і що, до речі, зараз існують безпечні методи переривання вагітності.

 

4. Підхопити венеричну хворобу

Чоловіки, незважаючи на поширену думку, не так вже й охоче займаються сексом без презерватива. З перевіреними жінками - так, але з першою зустрічною це роблять тільки недосвідчені або чоловіки напідпитку.

Чоловіки теж бояться самотності

5. Одружитися

Одруження - відповідальний крок, вона ще й кардинально змінює спосіб життя, звідси і всі побоювання.

 

Одруження крім радощів спільного життя також приносить обмеження. Наприклад, не можна буде в будь-який час дня і ночі зустрічатися з друзями, постійно ходити в різного роду бари.

З'являються обов'язки, а з народженням дитини життя і зовсім не розгуляєшся. Відразу бути готовим до цього не можна, на "дозрівання" потрібен час, причому для кожного чоловіка - свій. Це природний страх, а позбутися його можна вже постфактум, тобто одружившись.

6. Зробити вибір, який не схвалить мама

Вплив мами на сина хоч і перебільшений, але боязнь, що його обраниця виявиться негідною маминих уявлень про майбутню дружину сина, все ж існує.

 

Все залежить від самої мами. Якщо вона не дає синові свободи і сама керує його життям, то, по-перше, гріш ціна чоловікові, що дозволив подібне ставлення до себе. По-друге, це вже маніакальна любов. Якщо ж мама бачить, що син любить свою дівчину, але вона їй все одно не подобається, мама спробує якщо не полюбити майбутню невістку, то хоча б не заважати їхнім стосункам.

Але й буває таке, коли мати буде категорично проти весілля або якщо дівчина не відповідає прийнятим в сім'ї чоловіка стандартам, він не буде з нею одружуватися.

7. Заробляти менше дружини

Справжній чоловік повинен приносити в сім'ю гроші, і обов'язково більше, ніж жінка. Якщо жінка більше заробляє, вона ставиться до свого чоловіка злегка поблажливо, прямо показуючи, що вона, а не він - годувальник сім'ї, і що вона, власне, виконує його завдання.

Саме тому чоловік прагне заробляти більше. Хоча б на копійки. І не через марнославство, а щоб відчувати себе комфортно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фігура, тіло, губи, запах – на що западають чоловіки

8. Освідчуватися в коханні

Страх зробити перший крок притаманний в рівній мірі обом статям. Причина криється в людській психології: ми боїмося, що почуття, які ми відчуваємо, не будуть розділені коханою людиною.

 

Для чоловіка страх зізнатися в коханні подвійно більший. По-перше, так вже заведено, що першим це говорити повинен саме він. А, по-друге, сказати таке - означає мало не зобов'язати самого себе одружитися.

Але вилікуватися від цього страху дуже просто. Жінка повинна натякнути чоловікові, що його любить, і підштовхнути його зізнатися в своїх почуттях.

9. Бути покинутим

Страх, причина якого - невпевненість в собі. Невпевненість - причина більшості чоловічих страхів і випливає з безлічі факторів: соціального статусу, зовнішності, характеру, звичок. І чомусь чоловіки думають, що хтось інший володіє набагато кращими якостями.

 

10. Зіпсувати собі життя

Розмаїття в інтимному плані рано чи пізно захочеться будь-якому одруженому чоловікові, але втратити через це дружину, розвалити шлюб - страшенно не хочеться, адже завжди приємно мати стабільність.

Тому й починає чоловік після зради всіляко задаровувати свою дружину квітами та іншими подарунками.

Виявляється, при вигляді жіночих сліз у чоловіків починають вироблятися гормони, які вкрай негативно впливають на чоловічу потенцію. При тривалій жіночій істериці чоловік спочатку відчуває легке занепокоєння, а потім впадає в стан найсильнішої пригніченості, не усвідомлюючи цього напевно, але з кожною хвилиною втрачаючи свою чоловічу силу.

Зараз ви читаєте новину «Шлюб чи самотність – чого найбільше бояться чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути