середа, 31 жовтня 2018 01:35

Фігура, тіло, губи, запах – на що западають чоловіки
11

Чоловіків приваблюють певні риси в жіночій зовнішності, і це в основному закладено в підсвідомості чоловіка і пов'язане з його тваринним інстинктом мисливця. Йдеться про жіночі характеристики, пов'язані з дітонародженням, чуттєвістю і здоров'ям.

Саме ці риси допомагають їх власниці в мистецтві зваблювання протилежної статі, пише higherperspectives.com

1. Фігура типу пісочний годинник

 

Фігура типу пісочний годинник, на думку більшості чоловіків, визнана найбажанішою і привабливою. Жінки помилково вважають, що чоловікам подобаються худі жінки. Апетитні форми, зокрема пишні стегна і відносно вузька талія - ось на що звертають увагу представники сильної статі. Жіночу фізичну привабливість на інстинктивному рівні пов'язують з репродуктивною здатністю жінки. Вузька талія і пишні стегна сигналізують про молодість і плодючості її власниці. Можливо, саме з цієї причини на підсвідомому рівні чоловіків найчастіше привертає така фігура, яку вони вважають шалено красивою і жіночною.

2. Симетрія тіла

 

Ще в Давньому Єгипті фізична симетрія була головною ознакою досконалої краси. Можливо, це пов'язано з асоціаціями з сильною і здоровою родоводу. Саме тому на підсвідомому рівні чоловіки часто тягнуться до жінок з симетричними рисами. Це мотивуються інстинктивним прагненням до розмноження. Чим симетричніше обличчя, тим красивішим здається воно представникам протилежної статі. Однак, якщо у вас є якась симетрія, не варто турбуватися. Насправді, людей з ідеальними симетричними рисами практично не існує.

3. Довге доглянуте волосся

 

Фахівці вивчили вплив шести різних зачісок на чоловіче сприйняття: пучок на голові, скуйовджене волосся, неохайна шевелюра, коротка стрижка, волосся середньої довжини, а також довге волосся. Дослідження показало, що волосся середньої довжини і довгі сприймаються чоловіками не тільки як більш привабливі, але вони також сигналізують про жіноче здоров'я і довголіття. Короткі зачіски, як правило, здаються більш чоловічими, пучок на голові асоціюється з почуттям сильного занепокоєння. Довге хвилясте волосся є ознакою сексуальності і привабливості.

4. Червоний колір

 

Червоний колір дуже спокусливий, коли справа стосується жіночої привабливості, а також чоловічого погляду на пристрасть. Дослідження показують, що чоловіки частіше вибирали жінку, в одязі якої був присутній червоний колір. Червоний колір - це колір спокуси, який навіть був визнаний афродизіаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як нестабільні романтичні стосунки впливають на психіку

5. Запах

 

Запах тіла може змінюватися в залежності від нашого настрою, біологічних і гормональних показників. Наприклад, запах жіночих сліз може знизити рівень тестостерону у чоловіка, а значить, і рівень збудження буде нижче.

Парфумерні компанії протягом багатьох років шукали формулу чарівного любовного еліксиру, який зводив би з розуму протилежну стать. Але однозначний хімічний склад, що збуджує чоловічі рецептори, так і не був знайдений.

Немає такого запаху, який би був афродизіаком для абсолютної більшості чоловіків. Швидше, деякі запахи приваблюють деяких чоловіків. Ще більш цікавим є те, що запах може послати повідомлення сексуального характеру в період менструального циклу жінки.

6. Виразні очі, звабливий погляд

 

Найпривабливішими для чоловіків вважаються очі мигдалеподібної форми. Більше приваблюють чоловіків яскраві і світлі відтінки очей. Чим пишніше і темніше вії, і чим ширше розташовані очі у жінки, тим красивіше вона здається протилежної статі. У той час як близько посаджені очі з опущеними століттями вважаються менш привабливими.

7. Тон голосу

 

Чоловіки вважають жінок з високим голосом більш привабливими. Приємний голос безпосередньо пов'язують з фізичною привабливістю жінки. Доведено, що жінка може змінювати тон голосу, якщо хоче сподобатися чоловікові.

Чоловікам подобаються високі, дзвінкі голоси. Такий голос проектується на молодість і свіжість його власниці. Ви можете тренувати свій голос, щоб він звучав красиво. Так ви стаєте більш привабливою.

8. Пишні губи

 

Саме губи чоловіки вважають найбільш привабливою частиною тіла жінки. Експеримент показав, що в середньому чоловік затримує свій погляд на губах жінки близько семи секунд (якщо на них присутня червона помада); тоді як очі або волосся утримують його увагу менш ніж на одну секунду. Тонкі губи з червоною помадою підвищують їх привабливість на сорок відсотків.

Губи сприймаються як сама чуттєва частина жіночого тіла. А в поєднанні з червоним кольором вони просто вбивають наповал чоловіків.

Чоловіків прийнято вважати сильною статтю. Причина тому - його фізичні особливості: в середньому чоловіки на 15 сантиметрів вище за жінок, маса тіла також в 2 рази більше, у них більш щільні кістки, сильні сухожилля та велика м'язова маса. Але за останніми науковими дослідженнями, жінки в багатьох моментах сильніші за чоловіків. Анжела Саїні, автор книги про битву статей говорить наступне: "Ми майже впевнені в тому, що чоловіки є більш жорсткою і більш сильною статтю. Але силу можна визначити по-різному. Коли справа доходить до найелемантарного інстинкту - виживання - саме тіло жінки, як правило, краще пристосоване до цього ". Від довгожительства і здатності протистояти хворобам до вміння управляти болем, досліджуються дивовижні можливості жінки, які, дійсно, роблять її сильною статтю.

Зараз ви читаєте новину «Фігура, тіло, губи, запах – на що западають чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути