пʼятниця, 03 лютого 2012 11:44

Фригідність і розмір піхви – топ 3 інтимних страхів жінки

Фригідність і розмір піхви – топ 3 інтимних страхів жінки

"Жінки щодня звертаються до мене з однаковими питаннями: "Я не відчуваю оргазм. Може, я фригідна?", "Після сексу він засинає, а мені хочеться продовження. Може зі мною щось не так?". Скільки жінок, стільки й проблем. Тільки вони говорити про це не насмілюються", - каже київський гінеколог Світлана Лемещук.

"Думаєте, тільки у чоловіків бувають проблеми нижче пояса? - Світлана Іванівна запрошує до свого кабінету під час обідньої перерви. Під дверима у черзі сидить три жінки. – У жінок чимало своїх інтимних страхів".

Найпоширеніший, щодо розміру інтимного місця. На відміну від чоловіків, жінки переживають, що в них "там" усе дуже велике.

"За законами природи, чим вужча піхва у жінки, тим більше задоволення вона може принести чоловікові. Позбавитися страху дуже просто. Заміряйте розмір піхви, як це роблять гінекологи. Нормальним вважається, коли туди у спокійному стані нормально входять два пальці – притиснуті один до одного вказівний і середній. Якщо відчуваєте дискомфорт чи напругу, значить вхід завузький. Якщо без проблем можете ввести ще й третій палець – значить ваші вагінальні м'язи розслаблені. Треба робити спеціальні вправи, які тренують ці м'язи".

На розмір інтимного місця впливає расова приналежність та індивідуальні анатомічні особливості.

"Жінок часто лякають виділення з піхви. У жінок з підвищеним гормональним фоном виділення дуже рясні. Через це знижується сила тертя статевого члена об стінки піхви. Один або обидва партнери внаслідок цього залишаються незадоволеними. Гінекологи приписують таким жінкам гормональні контрацептиви. Це пігулки, які блокують викид у кров естрогену. Через це кількість виділень зменшується і секс знову починає приносити радість".

Третій страх виникає через відсутність чутливості в інтимному місці.

"Багато жінок не відчувають оргазму під час сексу, називають себе нечутливими, фригідними. Проблема заключається у пониженому тонусі м'язів піхви. Схильність до цього може передаватися спадково. Навіть у 18-річної дівчини вагіна може бути в'ялою і розтягнутою, хоч у дівчини ще жодного статевого акту не було".

Допоможуть спеціально розроблені комплекси вправ - вумбілдинг. Для досягнення максимального ефекту необхідні фізичні навантаження для всього організму – біг, плавання, теніс.

Зараз ви читаєте новину «Фригідність і розмір піхви – топ 3 інтимних страхів жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути