четвер, 29 вересня 2011 18:33

Коротка зачіска не збуджує

Коротка зачіска не збуджує

"У мене проблема,  - ділиться пережитим львів'янин Назар, 25 років. -  Дівчина вирішила змінити імідж і обстригла своє довге волосся. Тепер вона мене збуджує менше, хоч ми займаємося сексом як і раніше.  У неї та ж фігура, вона така ж пристрасна, але її коротка зачіска мені не подобається".

Лист читає сексолог Артем Давидюк.

"Під час сексу чоловікові важливі тактильні відчуття, - пояснює сексолог. – За результатами досліджень і опитувань, їм подобається запускати руки у волосся, стискати їх у пориві пристрасті".

Торік британські вчені провели опитування серед європейських чоловіків. 80% з них вважають, що дівчина з довгим волоссям виглядає сексуальнішою.  Лише 5% чоловіків збуджують коротко стрижені. Ще 15 %  не звертають увагу на зачіску жінки, коли займаються з нею сексом.

"Зміна іміджу жінки дійсно може впливати на сексуальні стосунки між нею та її партнером. Чоловік звикає бачити свою кохану половинку у певному образі. До того ж зміна іміджу може впливати на пристрасть. Міняючи зачіску, жінка ніби приміряє на себе іншу роль. І ця нова роль виявилася вам не до душі. Дружина або дівчина у новому стилі може видаватися чужою, інтуїтивно відштовхувати від себе.

Попросіть, аби дівчина більше не експериментувала так зі своєю зовнішністю. Волосся швидко відросте. Але візьміть до уваги і той факт, що, коли дівчина коротко обрізає волосся, це говорить про те, що вона хоче щось змінити у своєму житті. Разом з волоссям людина часто намагається відрізати своє минуле", - підкреслив сексолог Артем.

Зараз ви читаєте новину «Коротка зачіска не збуджує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути