середа, 02 листопада 2011 13:01

Дружбу між чоловіком і жінкою можуть зіпсувати ревнощі

Дружбу між чоловіком і жінкою можуть зіпсувати ревнощі

Різностатева дружба можлива лише тоді, коли партнер вас фізично не приваблює. Так вважає столичний психолог Софія Наконечна.

"Дружба між чоловіком і жінкою можлива лише тоді, коли партнер у фізичному плані вам не подобається. Це не означає, що людина повинна бути негарною, просто її краса не повинна зачіпати ваших почуттів і провокувати фізичний потяг", - сказала вона.

"Раніше вважали, що дружба між представниками протилежних статей неможлива. Тепер ця думка змінилася. Чоловіки стають більш жіночними, а жінки перебирають на себе роль чоловіка", - додала Софія Наконечна.

Психолог запевняє, що в такій дружбі виграють обидва партнери.

"Жінки зазвичай збираються разом, щоб обговорити свої думки і почуття, чоловіки в компаніях люблять говорити про якісь конкретні речі — футбол чи кінні перегони. Подружившись із жінкою, чоловік занурюється у взаємини, в яких із ним розмовляють як "із людиною". Жінка-друг цікавиться внутрішнім світом чоловіка не для того, щоб навести там порядок, а щоб краще його зрозуміти і допомогти. Жінкам в такій дружбі подобається можливість наговоритись і не відчувати заздрощів, як це буває у стосунках з жінками. До того ж така дружба допомагає краще зрозуміти психологію протилежної статі. В подальшому це допомагає уникнути помилок у стосунках з коханими", - сказала вона.

Софія Наконечна вважає, що дружні стосунки між чоловіком і жінкою можуть легко зіпсуватися.

"Чоловіки завжди відчувають статевий потяг до жінки. Це може зіпсувати дружні стосунки. Щоб цього не сталося, слід уникати натяків на романтичну складову у ваших стосунках та ситуацій, які можуть спровокувати інтимні стосунки. Треба старатися не часто спілкуватися на дуже відверті і особисті теми", - порадила вона.

"Дружбу легко відрізнити від закоханості. Як тільки ви починаєте ревнувати свого друга до осіб протилежної статі, значить у вашому серці зароджуються міцніші почуття", - наголосила психолог.

Зараз ви читаєте новину «Дружбу між чоловіком і жінкою можуть зіпсувати ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути