четвер, 27 жовтня 2011 14:02

Незаміжні жінки самі притягують самотність у своє життя

Незаміжні жінки самі притягують самотність у своє життя

Проблема багатьох неодружених жінок у їхніх матерях. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла московська сваха Роза Сябітова.

"Проблеми багатьох дівчат - у їхніх матерях. Мама навіяла доньці, що вона найкраща і її руки достойний тільки казковий принц. А принц не зустрівся. Дівчині уже за 30, а вона сидить і чекає. Бо ж мама казала, що тільки за принца заміж йти треба", - говорить Роза.

На семінарах допомагаю кожній дівчині побачити себе збоку.

"Якщо дівчину за руку приводить мама, виганяю її з кабінету. Вона шукатиме чоловіка не такого, який потрібен її донці. А такого, який потрібен їй самій. Дівчину прошу забути про всі повчання батьків і думати своєю головою".

Радить думати про своє майбутнє з позитивом.

"Припиніть скаржитися подружкам і мамі на свою одинокість. Ми самі притягуємо самотність у своє життя. Запитайте у себе, якого чоловіка ви хочете зустріти. Думайте про це щодня. Думки будуть притягувати у ваше життя нові знайомства".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самотність для жінок - гірша за куріння

Проблема більшості незаміжніх пані у тому, що вони у самотності винуватять себе.

"Незаміжні жінки думають: Ой, усіх хороших уже розібрали, а я нікому не потрібна. Залишилися тільки альфонси, матусині синочки і придурки. З таким підходом ви тільки на таких і натрапите. У нас всі сім'ї живуть за стереотипами: у 20 жінка має стати мамою, у 40 — бабусею. Якщо у 30 тебе ще ніхто заміж не покликав, це означає, щось не так. А хто сказав, що після 30 жінка стає гіршою?!"

За спостереженням свахи, неодружена жінка після 30 схожа на ворону.

"Саме на ворону, яка не знає ні куди летить, ні чого хоче. Чіпляється за піджак випадкового чоловіка не тому, що він хороший, а просто аби був. А в голові постійно пульсує думка: а раптом кращий підвернеться. Тоді кину цього, піду до іншого. Але коли жінка постійно ходить з випадковими чоловіками, вона втрачає "інстинкт нареченої", перестає бути об'єктом полювання. Тепер чоловіки ліниві. Дізнавшись, що біля вас уже хтось крутиться, втрачають інтерес. Йому краще дочекатися "вільного травмвая", ніж з'ясувати: " а в неї з цим залицяльником щось серйозне?"

Зараз ви читаєте новину «Незаміжні жінки самі притягують самотність у своє життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути