понеділок, 12 жовтня 2015 14:05

Де знайти собі дружину: 8 країн з найкрасивішими нареченими
8

Україна. Якщо ви холостяк, вам завжди раді в Україні - країні фантастично красивих жінок. Країна досить безпечна для подорожей, незважаючи на останні політичні події. Чоловіків тут менше, ніж жінок, тому вам не складе особливих труднощів знайти собі супутницю життя.
Естонія. Естонія - балтійська країна, розташована в Східній Європі. Це країна блакитнооких блондинок. Незважаючи на їх красу, тут дуже багато самотніх дівчат, оскільки їх кількість сильно перевищує кількість чоловіків.
Грузія. Грузинські дівчата спочатку дуже сором'язливі. Однак вам варто провести з ними трохи часу, щоб більше дізнатися про них самих та їхню відкритість. Крім цього, вони теж вельми привабливі.
Пуерто Ріко У світі чимало острівних націй, але далеко не кожна з них може похвалитися гарними жінками. Пуерто Ріко - це місце, де вам постійно зустрічатимуться привабливі дівчата! Ви зможете не тільки насолодитися кліматом і природою цієї країни, а й побачити, які доброзичливі жінки, що проживають тут . Іноземці тут завжди бажані гості, бо місцеві дівчата вважають їх дуже привабливими.
Білорусь. Це ще одна східно-європейська країна, повна сексуальних, але самотніх дівчат. Оскільки кількість чоловіків тут сильно поступається кількості жінок, ви зможете з легкістю знайти собі пару.

Як кажуть французи "Cherchez la femme", що означає "Шукайте жінку". І якщо мова заходить про вибір нареченої, то тут чоловіки можуть назвати кілька країн-лідерів, чиї дівчата вважаються знатними красунями.

Представляємо вам список з 8 країн, в яких треба шукати наречених.

Зараз ви читаєте новину «Де знайти собі дружину: 8 країн з найкрасивішими нареченими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути