понеділок, 07 листопада 2011 12:51

Чоловіки повинні полювати на жінку - це їх страшенно захоплює

Чоловіки повинні полювати на жінку - це їх страшенно захоплює

Успішність дівчини в особистому житті залежить від її вміння себе позиціонувати, стверджує власниця столичної школи наречених Світлана Митрофанова.

"До мене часто приходять жінки, які хочуть вийти заміж за мільйонера, - каже Світлана. – Я їх запитую: що ти маєш для того, аби бути цікавою мільйонерові? Більшість з них будувати стосунки із чоловіками не вміють узагалі. За гарною зовнішністю успішних жінок ховається жахлива невпевненість у собі. Найчастіше вони нещасні, постійно шукають опору в чоловіках".

"Одні перебиваються дрібними подачками випадкових залицяльників. Інші отримують у подарунок діаманти, машини та квартири. Чому так, запитують у мене клієнтки? Самі винні! З порога одна дівчина заявила мені: "Хочу вийти заміж за багатого, щоб він мене утримував, купив квартиру і машину. Більшість хоче, аби їх любили. Хто їх покохає, якщо вони самі себе не навчились любити. Цікава жінка сама стає магнітом для протилежної статі. Як тільки перестаєте свідомо шукати чоловіка, аби перекласти на нього всі свої проблеми, поруч одразу з'являються потенційні женихи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина може зробити з чоловіка президента

Більшу частину занять у школі відведено для пізнання себе. Жінка має чітко усвідомити, хто вона, чого хоче від життя, на що здатна, що може робити для саморозвитку.

"Я допомагаю своїм ученицям усвідомити власну цінність і навчитись розраховувати тільки на себе. Кожна жінка має поруч із собою того чоловіка, який відповідає її переконанням. І якщо жінка каже, що чоловік чи коханець — поганий, то проблема не в ньому, а в ній. Щоб змінити чоловіка поруч із собою, потрібно змінити, насамперед, себе. Потрібно правильно позиціонувати себе - тоді будете отримувати і квіти, і подарунки, слухатимете зізнання в коханні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стосунки на відстані загартовують шлюб - психолог

Чоловік має полювати на жінку три місяці.

"Своїм ученицям я рекомендую дозволяти чоловікам вести процес полювання. Це їх страшенно захоплює. Полювання требе розтягти щонайменше на три місяці. Цього часу достатньо, щоб жінка зрозуміла для себе, чи потрібен їй цей чоловік. А чоловік, повірте, за час полювання ще більше прикипить до жінки та полюбить її".

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки повинні полювати на жінку - це їх страшенно захоплює». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути