понеділок, 17 жовтня 2011 13:26

Чоловікам краще не економити на першому побаченні

Чоловікам краще не економити на першому побаченні

Гарно пахнути і не економити гроші на першому побаченні радить дніпропетровський сімейний психолог Олег Давидюк.

"Перше побачення – це мить, коли потрібно виглядати на всі 200%. Багато хто запрошує дівчат на побачення після роботи. Це помилка половини чоловіків. Які ви після роботи? Від вас тхне потом, з рота пахне обідом, а одяг і пом'ятий, і не свіжий. Половина таких побачень провальні. Бо людину зустрічають по одежці, а проводжають по уму!"

Олег відкрив центр створення сім'ї. Надає консультації парам, які збираються одружуватися.

"Жінки дуже чутливі до запахів, - зауважує психолог. - Обирайте не солодкий і не їдкий парфум, акуратно підріжте нігті, прийміть душ. Одягніть випрасувану сорочку. Біжучи на зустріч, постарайтесь не палити. Запах сигарет відштовхне дівчину. Як мінімум, вона вдвічі частіше буде відвертатися від вас, поки ви говоритимете, аби не відчувати цього запаху".

Рекомендує заплатити за вечерю або квитки у кінотеатр.

"Не економте гроші під час першої зустрічі. Усі витрати на першому побаченні повинен брати на себе чоловік – він є ініціатором зустрічі. На жаль, трапляються такі, які можуть дозволити собі вечерю в ресторані за рахунок дівчини, або запропонувати їй заплатити за себе самій. Якщо дівчина запропонує заплатити — ввічливо скажи, що хотів би зробити це сам".

Запитую, чи варто хлопцеві цілувати дівчину після першого побачення.

"Це вже питання індивідуальне. Хтось на першому побаченні навіть не цілується, а хтось тягне дівчину додому, аби переспати. Тут ніякої теорії бути не може. Якщо бачите, що дівчина задоволена вами, що вам обом добре, то чому б не наблизитися до її губ, коли проведете до під'їзду. Можете для початку поцілувати у щоку, а потім несподівано нахилитися до губ. Дівчата таке люблять, бо то романтично".

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам краще не економити на першому побаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути