понеділок, 10 жовтня 2011 09:34

Чи варто першою дзвонити чоловікові

Чи варто першою дзвонити чоловікові

"Якось попуткою їхала до Києва. Чоловік, який мене підвозив, дуже мені сподобався. Він попросив номер мобільного і за кілька днів запросив на побачення. Ми повечеряли в дорогому ресторані. Жодного натяку на близькість не було. Лише сказав, що йому було приємно провести зі мною час. Вже тиждень він мені не дзвонить, а я вже так за ним скучила. Маю його номер, але не хочу нав'язуватись. Не знаю, що робити далі", - жаліється моє подруга. Ситуацію попросила прокоментувати столичного психолога Юрія Мосейчука.

"Якщо ви сподобалися чоловікові, то він вам обов'язково подзвонить сам. Жоден представник сильної статі не був таким сором'язливим, щоб не подзвонити дівчині, яка йому симпатична. Дзвонити самій — це останній варіант, адже тоді чоловік зрозуміє, що він цікавить вас більше, ніж ви його", - каже психолог.

"Якщо на першому побачення сексу не було, то ви можете першою подзвонити чоловікові. Не варто робити це на перший чи другий день після зустрічі. Оптимальний варіант — через 3-5 днів. Дзвонити краще з дому, зручно сівши у диван чи крісло. Тоді ваш голос буде м'яким, спокійним і сексуальним, а чоловікам це завжди подобається", - радить Юрій Мосейчук.

Каже, що краще почати розмову на нейтральні теми: розповісти якусь цікаву новину, спитати поради. Казати про те, що мрієте про зустріч, не варто. Чоловікам не подобається, коли дівчина сама йде до рук. Треба вміти дати йому шанс самому її завоювати.

Зараз ви читаєте новину «Чи варто першою дзвонити чоловікові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути