вівторок, 25 вересня 2018 01:37

Чим Меган Маркл здивувала принца Гаррі у день весілля

Цього року на екрани вийде документальний фільм про Єлизавету ІІ – "Queen Of The World". Але більше уваги до себе все ж привернула Меган Маркл - новоспечена герцогиня Сассекська.

У невеликому тизері вона розповідає, який сюрприз зробила своєму коханому у день весілля. Це була незвичайна фата - на ній були вишиті 53 квітки, які символізують країни королівської Співдружності націй, пише bilshe.com.

Автор: bilshe.com
  Меган Маркл зробила сюрприз принцу Гаррі у  день весілля. На фаті були вишиті 53 квітки, які символізують країни королівської Співдружності націй
Меган Маркл зробила сюрприз принцу Гаррі у день весілля. На фаті були вишиті 53 квітки, які символізують країни королівської Співдружності націй

Герцогиня згадує як вперше розповіла про це принцу Гаррі, і як сильно той був вражений і зачарований цією деталлю вбрання нареченої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл розчарувала фанів

"Для мене було особливо важливо, щоб всі 53 країни Співдружності були присутні на цій церемонії. І я думала, що це буде приємний сюрприз і для мого нинішнього чоловіка, який ні про що не здогадувався. І він насправді був на сьомому небі від щастя, коли дізнався, що я зробила цей вибір для нашого спільного дня. Думаю, інші члени королівської сім'ї відреагували схожим чином і оцінили, наскільки для нас це важливо", - сказала Маркл.

Меган Маркл, 37 років, представила свою кулінарну книгу. Її герцогиня Сассекська створила разом із жінками зі спільноти Hubb Community Kitchen. Книга так і називається "Разом: книга нашого співтовариства". Складається із 50 рецептів.

Зараз ви читаєте новину «Чим Меган Маркл здивувала принца Гаррі у день весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути