понеділок, 17 вересня 2018 17:08

Герцогиня та кулінарія - Меган Маркл видала книгу рецептів
6

Меган Маркл, 37 років, представила свою кулінарну книгу. Її герцогиня Сассекська створила разом із жінками зі спільноти Hubb Community Kitchen. Книга так і називається "Разом: книга нашого співтовариства".

Книга складається із 50 рецептів. Курка в соусі каррі та кокосовому молоці, баклажани по-індійськи, курка з рисом по-перськи, пиріг із карамелізованою сливою, пряний м'ятний чай - такі рецепти пропонує герцогиня Сассекська. У книзі є передмова, написана принцесою, повідомляє Hellomagazine.

Меган Маркл представила свою кулінарну книгу
Фото: ebag.fashion
Меган Маркл представила свою кулінарну книгу
Меган Маркл представила свою кулінарну книгу
Меган Маркл представила свою кулінарну книгу
Меган Маркл представила свою кулінарну книгу

128-сторінкове видання можна купити за 13 дол. - майже 370 грн. Кошти від продажу будуть спочатку надходити до фонду герцогів Кембриджських і Сассекських - The Royal Foundation. Потім їх перерахують спільноті Hubb Community Kitchen.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл розчарувала фанів

Про інтерес до кулінарії Меган Маркл згадувала в інтерв'ю ще до одруження з Гаррі. Вона веде кулінарний блог The Tig. Там публікує рецепти здорових блюд. Ставши герцогинею Сассекською, Меган не втратила інтересу до свого хобі. Тепер вона знайшла спосіб, як поєднати свій інтерес із благодійністю.

Британський вчений показав, як виглядатимуть зірки на пенсії. Програма The Future Face, розроблена лікарями, показала, як зміняться обличчя Кейт Міддлтон, Меган Маркл та інших публічних персон за 25-35 років.

Зараз ви читаєте новину «Герцогиня та кулінарія - Меган Маркл видала книгу рецептів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути