пʼятниця, 25 березня 2016 17:21

Австралійка вийшла заміж за донора сперми після того, як народила від нього дитину
5

Деякі можуть закохається після випадкового сексу, дізнаючись з ранку ім'я партнера. А дехто пішов ще далі. Так двоє людей з Австралії познайомилися і покохали один одного після народження дитини.

Історія кохання Аміни Харт і Скотта Андерсена з австралійського штату Вікторія надихаюча і дійсно романтична. І хоч кінець цієї історії неймовірно зворушливий, вона починалася з дуже сумної події.

Аміна втратила двох синів Марлона і Луї через генетичне захворювання, що зустрічається тільки серед хлопчиків. Марлон прожив лише 14 тижнів, а Луї помер у віці одного року і двох місяців. Після їх смерті жінка тривалий час приходила до тями, і зрозуміла, що життя без дітей не має ніякого сенсу.

Щоб вирішити цю проблему, вона звернулася до банку сперми і пройшла процедуру ЕКЗ. Через 9 місяців у неї з'явилася дочка Лейла. Аміна знала, що чоловік, який став батьком її дитини, прийняв рішення залишитися анонімним донором і не брати участь в долі малюка ні до, ні після його народження. Проте їй дуже захотілося знайти батька її дитини і показати йому новонароджену дочку.

З допомогою соцмереж Аміна знайшла Скотта і була приємно здивована тим, що той швидко погодився на зустріч.

Після зустрічі між Аміною і Скоттом зав'язався роман. Зустрічалися закохані близько року. І в один прекрасний день Скотт вийшов в магазин за молоком для Лейли, а повернувся з обручками.

Закохані одружилися на березі океану, в день, коли помер син Аміни Луї. Вона свідомо пішла на цей крок, щоб ця дата більше не була днем скорботи.

Натхненна таким поворотом у своєму житті, Аміна Харт написала книгу під назвою "Як я зустріла твого тата". У ній жінка згадує про трагедію, яка трапилася в її житті, і про щастя, яке послідувало за цими подіями.

Зараз ви читаєте новину «Австралійка вийшла заміж за донора сперми після того, як народила від нього дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути