Ексклюзиви
пʼятниця, 19 жовтня 2018 11:05

Американська модель Карлі Клосс вийшла заміж

Американська модель Карлі Клосс вийшла заміж
Американська модель Карлі Клосс вийшла заміж

Слідом за королівськими церемоніями відбулося одруження й в сім'ї родичів першої пари США - Дональда і Меланії Трамп. Американська супермодель Карлі Клосс, яка є однією з найбільш високооплачуваних моделей світу, вийшла заміж. Її чоловік Джошуа є братом Джареда Кушнера, старшого радника Білого дому і чоловіка Іванки Трамп, пише JetSetter.

Судячи з фото в соціальних мережах, Іванка і Карлі вже знайомі та проводять час разом. Відомо, що приватна весільна церемонія за єврейськими канонами засновниці Kode With Klossy відбулася у Нью-Йорку і була досить-таки поспішною: з моменту заручин пари пройшло всього 4 місяці. Однак наречена пояснила причину!

Посмотреть эту публикацию в Instagram

10.18.2018 ❤️

Публикация от Karlie Kloss (@karliekloss)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири години на пуантах: Катерина Кухар показала фото з репетиції

Про радісну подію в своєму житті, як і раніше про заручини, Карлі Клосс повідомила в Twitter та Instagram, позначивши, що не могла чекати вічно: "Я люблю тебе більше, ніж можу це висловити словами. Джош, ти мій найкращий друг і моя споріднена душа. Я не могла чекати вічно. Так, так, мільйон разів так ".

Для святкування наречена обрала сукню від Dior, яку доповнила невагомою фатою в тон і лаконічним букетом конвалій. У мережі модель вже встигли привітат Гвінет Пелтроу і Хайді Клум. Сам знімок з моменту публікації зібрав майже мільйон лайків.
Святкову церемонію для великого кола близьких і друзів молодята вирішили провести наступної весни.

Американська співачка Леді Гага підтвердила чутки про весілля зі своїм агентом, 49-річним Крістіаном Карина. Радісною новиною 32-річна співачка поділилася під час щорічної церемонії вручення премії Elle Women in Hollywood в Беверлі-Хіллз.

Зараз ви читаєте новину «Американська модель Карлі Клосс вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути