неділя, 21 червня 2020 22:46

Які теми не слід порушувати на першому побаченні

Які теми не слід порушувати на першому побаченні
Не існує універсальної формули успіху, яка допоможе з першого погляду закохати в себе хлопця. Фото:pixabay

Щоб не зіпсувати знайомство з хлопцем, на першому побаченні його слід зацікавити.

Є кілька речей, про які точно не варто говорити на першому побаченні, бо це зруйнує інтерес до вас, пише Lady.Tochka.

Не існує універсальної формули успіху, яка допоможе з першого погляду закохати в себе хлопця. Навіть якщо ваша сумісність зодіаку 98% - це не гарантує вам те, що у вас справді щось вийде. Проте стосунки мають шанс, якщо деякі речі не обговорювати доти, поки між вами не виникне дійсно сильний зв'язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перестати сваритися з коханими

Наприклад, не треба обговорювати зовнішність, комплекси чи дієту. Деякі жінки дуже люблять компліменти і самі на них напрошуються. Вони роблять це наче випадково, але зовсім неприродньо. Але ж хлопець, якому ви не подобаєтеся, не запросить вас на побачення. Тож, не варто псувати все своїми фразами, які видають вашу невпевненість в собі.

Також не варто згадувати про небалакучість хлопця. Діалог – це спілкування двох людей, і не варто на довгі промови хлопця лиш покірно кивати головою. Доєднайтеся до розмови та покажіть себе цікавою особистістю.

Не треба розповідати про своїх божевільних та дурних подруг. Адже саме ваше вміння дружити – це показник того, як ви ставитеся до свого оточення і що ви про них говорите.

Не розповідайте на першому побаченні про те, що ваші попередні відносини зруйнував колишній. Це не тема для першого побачення і вже тим більше не те, що ви повинні обговорювати з потенційним хлопцем. А якщо хлопець запитав, чому закінчилися ваші попередні стосунки – дайте відповідь, але стримано. Не варто починати плакати чи проклинати попереднього партнера.

Також не слід перегинати палку з яскравим макіяжем чи відвертим одягом. Краще будьте собою і тоді ви точно швидко опинитеся на другому побаченні.

Чоловіки та жінки закохуються та люблять по-різному. Жінки в стосунках показують свої почуття, а чоловіки любов доводять діями. Психологи виділили чотири закономірності, які характеризують гендерні відмінності в любові.



Зараз ви читаєте новину «Які теми не слід порушувати на першому побаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути