Ексклюзиви
субота, 13 червня 2020 22:46

Чи однаково закохуються чоловіки і жінки

Чи однаково закохуються чоловіки і жінки
Психологи виділили чотири закономірності, які характеризують гендерні відмінності в любові. Фото:pixabay

Чоловіки та жінки закохуються та люблять по-різному.

Жінки в стосунках показують свої почуття, а чоловіки любов доводять діями, пише видання Elle.

Психологи виділили чотири закономірності, які характеризують гендерні відмінності в любові. Відтак, чоловіки швидше закохуються. Фахівцістверджують, що спочатку сумнівалися щодо цього факту, бо раніше вважали, що це жінки закохуються за кілька секунд. Проте дослідники кажуть, що насправді почуття любові швидше розвиваються у чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як покінчити з брехнею у стосунках

Причиною може бути те, що жінки з доісторичних епох розвивали потребу захистити себе, і це диктує їм обачність при виборі партнера. Тому дівчата ретельно зважують, з ким бути і кому зізнаватися в почуттях. Чоловіки мають менше вимог до любові, тому вона до них приходить простіше. Також вони першими зізнаються в коханні, але жінки – частіше.

Дослідження в коледжі BMCC підтвердили, що жінкам потрібно більше часу, щоб заявити про почуття коханому, а чоловіки не витрачають час на роздуми і зважування, тому швидше зізнаються в почуттях. Проте психологи також зауважили, що на початку відносин чоловіки готові сказати фразу "Я люблю тебе" раніше, проте жінки роблять це частіше. Також ці слова мають набагато більше значення для дівчат, ніж для хлопців.

Згідно з дослідженнями вчених з Техаського технологічного університету, жінки спочатку самі закохуються, а потім мобілізують всі ресурси, щоб закохати в себе партнера. Натомість чоловіки менше стурбовані постійністю та частіше закохуються. Жінок менше хвилює зовнішність.При виборі партнера їм важливіші внутрішні цінності і риси характеру. Вони шукають чоловіка, який буде турботливим, сильним, щедрим, завжди готовим підтримати і захистити.

За останні роки інтернет став ключовим способом, щоб познайомитись і зав'язати нові стосунки. 39% пар скористалися для знайомства онлайн-сервісами чи додатками, повідомили у дослідженні Стенфордського університету за 2019 рік.

Зараз ви читаєте новину «Чи однаково закохуються чоловіки і жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути