неділя, 12 лютого 2017 19:45

Як розпізнати успішного чоловіка

Як розпізнати успішного чоловіка

На початку стосунків не завжди можна зрозуміти, кого вам подарувала доля – майбутнього мільйонера чи невдаху. Про це говорить психолог проекту "Одруження наосліп" Олена Любаченко.

Психолог радить запам'ятати п'ять основних якостей перспективного чоловіка.

1. Він – оптиміст. Знайти вихід зі скрутної ситуації, підбадьорити оточуючих та себе, бачити не проблеми, а можливості – ознаки того, що ваш чоловік оптиміст і ви з ним не пропадете.

2. Йому властиві гнучкість та креативність. У світі виживають ті, хто вміють швидко адаптуватися до мінливих обставин. Змінити спеціальність, закрити бізнес, почати абсолютно нову справу після кризи – це можуть лише психологічно гнучкі та відкриті люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вільні стосунки вигідні чоловікам — психолог

3. Відповідальність – ще одна важлива риса чоловіків з перспективою. Креативність – це добре, але важливо не відриватися від реальності і розуміти свою відповідальність за сім'ю, свою справу, своє слово.

4. Він енергійний та легкий на підйом. Без тривалих роздумів ваш чоловік може приступити до активних дій, а не роками будувати плани і мріяти, обговорюючи успіхи інших за пивом.

5. Він уміє ладнати з людьми. Вчені це називають "емоційною компетентністю", а дослідження стверджують, що успіх у кар'єрі та житті на 80% залежить від цього вміння. У чоловіків з високим рівнем емоційного інтелекту зазвичай все складається добре – і в житті, і в кар'єрі.

Якщо змінити п'ять перерахованих плюсів на мінуси – песимізм, впертість, негнучкість, відсутність відповідальності, інертність та апатія, невміння лагодити з людьми і постійне невдоволення іншими, отримаєте тривожне попередження. Ці мінуси навіть забезпечену людину з хорошим стартом можуть перетворити у класичного невдаху.



Зменшити кількість сварок та покращити стосунки із коханою людиною можна всього за одну хвилину на день.

Зараз ви читаєте новину «Як розпізнати успішного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути