пʼятниця, 01 липня 2016 23:42

5 речей, які не можна говорити нареченій

5 речей, які не можна говорити нареченій

Твоя подруга чи родичка виходить заміж? Ти поздоровляєш її (навіть дуже щиро) і засипаєш купою питань. Автор книги "Практичне весілля", американка Мег Кіні каже, що найчастіше люди ставлять незручні запитання самі не усвідомлюючи того, і ненароком перекладають на наречену вантаж своїх проблем.

Що не хотіла б чути жінка перед своїм весіллям, пише Единственная.

"О, вітаю! І що – вже дату обрали?"
Всі питання про дату, місце проведення та інші подробицы недоречні, поки наречена сама не запросить гостей і не розповість всі деталі.

"Чекаю не дочекаюся вашого весілля!"
Цей щирий і ні до чого не зобов'язуючий коментар може поставити в незручне становище наречену – раптом вона планувала свято в сімейному колі і не збиралася запрошувати гостей, в тому числі і тебе?

"Якщо твій шлюб буде таким же, як мій..."

За словами Мег Кіні, одній з її знайомих дали "мудру" життєву пораду: "Речі, які тобі здаються кумедними в твоєму хлопцеві зараз, будуть сильно дратувати, коли він стане твоїм чоловіком". Настрій дівчині зіпсували пристойно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весільний фотограф — найскладніша професія

"Ви впевнені, що готові до шлюбу?"
Тобі здається, що пара недостатньо добре знає один одного або занадто молода для шлюбу, тобі хочеться допомогти і застерегти від необачного – на твою думку - кроку. Але якщо ти не є близьким родичем, не тобі судити про їхні стосунки.

"Ви вже думаєте про дітей?"
Майбутня наречена і її наречений напевно хочуть пожити якийсь час у своє задоволення. Діти – це взагалі дуже особиста тема, так що не корч із себе турботливу бабусю, яка чекає не дочекається появи онуків. Коли побачиш пару після весілля, краще буде просто поцікавитися, як вони провели свій медовий місяць.

Зараз ви читаєте новину «5 речей, які не можна говорити нареченій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути