середа, 16 червня 2021 18:06

123 дні разом: скуті ланцюгом харків'яни розходяться

123 дні разом: скуті ланцюгом харків'яни розходяться
Олександр Кудлай та Вікторія Пустовітова знімуть зі своїх рук ланцюг, яким були скуті чотири місяці. Фото надав Олександр Кудлай

Завтра, 17 червня, харків'яни Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова знімуть з рук ланцюг, яким були скуті чотири місяці. Також пара вирішила розірвати стосунки.

Про це розповів кореспонденту Gazeta.ua Олександр Кудлай.

"Ми абсолютно різні люди. Тому не варто мучити одне одного. Ми спокійно все обговорили й вирішили розійтися", - поділився Олександр.

Хлопець додав, що вони поважають рішення одне одного.

Руки Олександра й Вікторії були скуті ланцюгом 123 дні. Завтра ланцюг знімуть у присутності експерта "Книги рекордів України". Це підтвердила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

"17 червня 2021 року о 12:00 у Києві експерти Національного реєстру рекордів України звільнять закуту в ланцюг молоду пару. Відомі харків'яни Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова прожили рука об руку 123 дні, що визнано рекордом України. На цей час пара оголошує не лише про припинення цього унікального експерименту, а й, на жаль, про припинення стосунків. Ланцюг зніматимуть на тому ж місці, де чотири місяці тому, у День святого Валентина, пара наважилася на рекорд: поблизу скульптури "Єднання" на Дніпровській набережній у Києві", - сказала Лана Вєтрова.

Імовірно, Олександр і Вікторія зможуть претендувати на світовий рекорд, але про це буде відомо пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психотипи людей, які найбільше схильні ревнувати

14 лютого цього року 33-річний Олександр Кудлай і 28-річна Вікторія Пустовітова прикували до своїх рук ланцюг. Процес зварювання ланцюга зафіксували представники Книги рекордів України. А місяць тому вони поділилися, що хочуть продати ланцюг на аукціоні. Стартова ціна ланцюга мала становити $3 млн.

Зараз ви читаєте новину «123 дні разом: скуті ланцюгом харків'яни розходяться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути