Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2012 14:18
Гунько Олександр
Гунько Олександр
Гунько Олександр

"Регіонали" провели блискучу операцію із заміщення Тимошенко

Привівши до влади свого президента, "регіонали" провели операцію зі знешкодження парламентської опозиції за всіма правилами українського політичного мистецтва. Спочатку за допомогою "тушок" сформували у Верховній Раді більшість. Потім відбувся показовий процес із посадкою "всерйоз і надовго" найяскравіших лідерів опозиції — Юлії Тимошенко і Юрія Луценка.

Ну і нарешті, почали просувати нову гламурну опозиціонерку — Наталію Королевську. "Появилась молодая красивая женщина, перспективный яркий политик, - захлинався у компліментах "парламентський семафор" Михайло Чечетов. - Это представитель новой генерации. Ну, чего б сейчас эстафетную палочку не передать и сделать новое лицо, европейское лицо".

Автор: Фото: bessarabiainform.com
  Білборд із зображенням Наталії Королевської у місті Ізмаїл Одеської області. Кольори дуже нагадують Партію регіонів
Білборд із зображенням Наталії Королевської у місті Ізмаїл Одеської області. Кольори дуже нагадують Партію регіонів

Ще далі пішов "несосотоявшийся губернатор" Ярослав Сухий. Після того, як Королевську обрали головою УСДП, він заявив: "Вона лідер потужної соціал-демократичної партії. Я упевнений, що на виборах вона набере відсотків 20 і матиме в сесійному залі золоту "фішку".

У подібних випадках українці кажуть: нащо тії вороги, коли такі друзі?

Звичайно, 20 відсотків намалювати луганчанці Королевській не зможе ніхто (хіба що Господь Бог), це просто поетичне перебільшення. Але такий крик душі явно свідчить про те, що "регіонали" зробили серйозну ставку на колишнього члена політради партії "Батьківщина" і до недавнього часу надійну соратницю Юлії Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська розповіла про нову назву партії та обізвала екс-соратників "чекістами"

Сама Наталія Юріївна довго клялася у відданості своїй патронесі. Навіть після того, як вийшла із "Батьківщини" і очолила УСДП. На з'їзді вона виступала на тлі величезного портрета Юлі і пафосно говорила: "Десять років тому наша партія увійшла в число засновників БЮТ. З того часу ми - одна сім'я. З того часу ми - одна команда. У нас одні цінності, одні принципи і один лідер. Наш лідер Юлія Тимошенко - лідер всієї української опозиції. В її особі влада сьогодні розправляється з усіма нами, з кожним із нас, з усім українським народом. Звільнити Тимошенко - значить, звільнити весь український народ. Ось чому я тут. Я прийшла в партію, щоб посилити БЮТ і щоб звільнити Тимошенко".

Утім, "бютівці" все-таки запідозрили Королевську в співпраці з владою і виключили її зі своєї фракції. Та це тільки на руку гламурній опозиціонерці. Не треба навіть гримати дверима — самі ж виперли. Тепер можна розвішувати свої біг-борди, вітати співвітчизників зі святами у Фейсбуці і на телеканалах, перегавкуватися із Турчиновим і Кожем'якіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У КПУ знають, що Королевська - це проект, пов'язаний із владою

Шоу має тривати! Хай народ все більше звертає увагу на "молоду, гарну і перспективну" і поступово забуває "стару, нещасну і покинуту". Операція заміщення пройшла блискуче. А відсотки — намалюємо. Ну не 20, а принаймні 5. На "золоту фішку" вистачить.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" провели блискучу операцію із заміщення Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

135

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути