"Санекс Septix" ефективно працює восени

— Вигрібна яма в тих, хто живе в приватних будинках — велика проблема. Але клопоти стають непомітні з біопродуктами "Санекс Septix". Використовую їх для профілактики постійно й не маю потреби викачувати відходи із септика. Вони діють у всі пори року, — каже 50-річний Іван Комірченко із Самбора на Львівщині.

Використовує також біопродукт "Універсал" — щоб побороти проблему із трубами, які часто забиваються й дають неприємний запах.

— Від холодної води жири засмічують стічні труби і дренаж у вигрібній ямі. Біопродукт чистить не лише зливне коліно, а й усю внутрішню поверхню стоку. А жирові пробки не утворюються взагалі, — додає Комірченко.

Щоб дбати про вигрібну яму з мінімальними зусиллями, канадська компанія пропонує засіб "Комплекс" у вигляді таблеток. Вони очищують каналізаційні труби й переробляють відходи у вигрібних ямах, септиках і каналізації. Зручні у використанні — достатньо помістити таблетку в бачок або яму. Біопродукт відновлює роботу старих септиків і вигрібних ям.

У жовтні при купівлі товарів на суму від 500 грн — ви берете участь в розіграші подарунків від "Bio Septix Санекс".

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(67) 633 52 33 ви отримаєте консультацію стосовно необхідного саме вам біопродукту.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" ефективно працює восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути