Ексклюзиви
середа, 17 липня 2019 12:39

Зеленська вдруге вийшла на публіку в одному й тому ж образі
3

Дружина президента прийшла на зустріч зі спортсменами у червоному штанному костюмі, у якому вже красувалась перед українцями
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Дружина президента прийшла на зустріч зі спортсменами у червоному штанному костюмі, у якому вже красувалась перед українцями
Дружина президента прийшла на зустріч зі спортсменами у червоному штанному костюмі, у якому вже красувалась перед українцями

Перша леді України Олена Зеленська прийшла на зустріч зі спортсменами у червоному брючному костюмі, який раніше вже вдягала на інший публічний захід. Це вперше, коли дружина президента повторила свій образ.

У вівторок, 16 липня, перша леді опублікувала допис, у якому показала зустріч Володимира Зеленського зі спортсменами, які представляли державу на Європейських іграх у Мінську. Супроводжувала президента перша леді, яка взяла участь у церемонії нагородження, пише 24 канал.

"Була надзвичайно рада познайомитися та особисто нагородити наших найкращих спортсменів, які принесли Україні такі потрібні перемоги. Українська збірна на 2-х Європейських іграх у Мінську здобула загальнокомандне 3-є місце, а молодіжна збірна з футболу вперше в історії України виборола перемогу на Чемпіонаті світу. Ви – наша гордість! Безмежно пишаємося вами!" – поділилась Зеленська.

На знакову подію перша леді прийшла у червоному костюмі oversize із чорними ґудзиками. До вбрання Олена Зеленська підібрала чорну футболку, що виглядало дуже стильно. Волосся вона вирішила не сплітати, надала перевагу укладці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський вимагає позачергове засідання ВР: дав 3 завдання

Свій стильний образ Олена Зеленська повторила. На оголошенні результатів президентських виборів вона була у цьому штанному костюмі та чорній однотонній блузі.

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася з послом Франції Ізабель Дюмон. Зустріч відбулась у Мистецькому арсеналі з приводу національного свята Франції. Знімки з заходу Зеленська опублікувала в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Зеленська вдруге вийшла на публіку в одному й тому ж образі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути