середа, 10 березня 2021 19:10

З чим носити джинси-кльош та кому вони пасують
12

У новому модному сезоні джинси-кльош стають все більше актуальними. Такі штани візуально подовжують ноги, і завдяки їм можна створити романтичний або офісний образ.

Можна обрати джинси-кльош не лише синього кольору. Цьогоріч наймоднішими вважаються рожевий, помаранчевий та зелений кольори
Фото: Pinterest
Джинси-кльош можна одягнути з футболкою, сорочкою, блейзером, піджаком і кардиганом
Трендовими джинсами залишаються укорочені кюлоти
У теплу погоду можна поєднати джинси з топами
Для дівчат низького росту найкраще обрати взуття на платформі

Обираючи нові джинси-кльош, можна купувати не лише синього кольору, а й яскраві рожеві, зелені та оранжеві штани. Саме ці кольори вважаються наймоднішими цьогоріч, пише "Сегодня. Lifestyle".

Одним з важливих пунктів є посадка: трендовою поки залишається висока. Також можна обрати середню посадку. Низькі джинси можуть не підійти під образ.

Щоб зробити образ цікавішим, обирайте ту модель штанів, в яких замість блискавки - ґудзики. У трендах залишаються укорочені кюлоти, які можна поєднувати з невисокими черевиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гривка-"фіранка" і класичний боб: назвали 7 модних стрижок 2021 року

Джинси-кльош можна одягнути з футболкою, сорочкою, блейзером, піджаком і кардиганом. Чорні штани добре виглядають з речами темного кольору. У теплу погоду можна підібрати топ і в'язаний одяг. Модницям варто спробувати джинси з принтами: зірки, квіти, стрази й інше в стилі 1970-х. Зі взуття обирайте босоніжки, кеди, чоботи або туфлі.

Для тих, у кого низький ріст, краще обрати взуття на платформі. Також уникайте укорочених моделей штанів: оберіть ті джинси, які закривають взуття.

До початку нового сезону модниці вже почали добирати стильне взуття та одяг. Проте варто замислитись і про покупку нової сумки. Цьогоріч дизайнерські ідеї дивують незвичайними рішеннями.

Зараз ви читаєте новину «З чим носити джинси-кльош та кому вони пасують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути