Ексклюзиви
середа, 02 червня 2021 11:06

"Вінок важив 5 кілограмів. Переживала, щоб не спав" - Місіс України стала 36-річна перекладачка
5

Цьогоріч Україна вперше братиме участь у конкурсі краси Ms. World International. Нашу країну представлятиме перекладачка з китайської 36-річна Анна У. 21 травня її обрали Мs. Ukraine World International 2021.

Як готувалася до конкурсу та створювала національний костюм, поділилася з кореспонденткою Gazeta.ua.

"Підготовка до конкурсу проходила насичено. Мене підтримували друзі та рідні. Відчувала себе, немов у казці. Режисер і хореограф конкурсу підказували й навчали. Я навіть не сподівалася на перемогу. Вірила, що її здобуде та, кого бачить Бог на цьому місці", - зазначила Анна У.

Під час конкурсу учасниці дефілювали в національному одязі.

Місіс Україною стала киянка 36-річна Анна У
Фото: надане Анною У
Місіс Україною стала киянка 36-річна Анна У
Анна У позує разом з подругою - дизайнеркою Галиною Гриб
Анна У дефілювала в національному одязі
Місіс Україною стала киянка 36-річна Анна У

"Маю подругу - дизайнерку Галину Гриб. Вона знає мій смак. Створювала всі вбрання для конкурсу, зокрема й національне. На ньому вишили лелек, що летять. Це - символ миру. На рукавах – квітки. На вінок причепили багато монет. Він важив майже 5 кілограмів, тому мені було в ньому незручно. Переживала, щоб не загубити його. А на репетиції не мала часу. Пройшлася у вінку двічі, бо ми його довго шили. Багато було ручної роботи – вишивали бісером, вирізали лелек", - розповіла вона.

Найбільше Місіс Україні запам'ятався момент вручення корони.

"Перші 10 хвилин була шокована і не могла навіть повірити у свою перемогу. Одразу подумала про доньок: моя перемога принесе їм впевненість у собі. Першим привітав чоловік: побачила в його очах сльози. Він теж був шокований, але завжди вірив у мене й пишався мною", - згадала Анна У.

Світовий фінал Ms. World International проходитиме в американському Маямі з 8 по 11 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Міс Всесвіт" учасниця з М'янми виступила проти військової хунти

"Маю за мету не показати себе і не вигуляти одяг, а презентувати Україну і довести, що наша країна і її дівчата – найкращі. Уже почала готуватися до фіналу. Маю команду, яка складається з майже 10 професіоналів - візажистів, дизайнерів, перукарів. Разом продумуємо, як найбільш гідно показати Україну", - додала Анна.

Переможницею конкурсу краси "Міс Всесвіт-2021", що проходив у Маямі, стала учасниця від Мексики Андреа Меза. Корону їй передала фіналістка 2019 року з ПАР Зозібіні Тунзі. За освітою "Міс Всесвіт-2021" Андреа Меза програмістка, а також візажистка. Займається захистом прав жінок. До речі, це втретє в історії конкурсу перемогу завойовує мексиканка. До цього її співвітчизниці отримували нагороду 1991-го і 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «"Вінок важив 5 кілограмів. Переживала, щоб не спав" - Місіс України стала 36-річна перекладачка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути