субота, 28 жовтня 2017 22:46

Український дизайнер Анастасія Іванова представила ексклюзивну колекцію суконь
22

Фото: Олександр Фальчевський

Український дизайнер Анастасія Іванова представила ексклюзивну колекцію вечірніх суконь на закритому fashion-показі. Новинки першої лінії свого бренду вона продемонструвала у столичному лаунж-барі Миколи Тищенка FAHRENHEIT.

"Для мене жіночність - це тільки сукні та підбори. І цій філософії я не зраджую, - розповідала Gazeta.ua Анастасія Іванова. - У цій колекції суконь я вже розігралася на повну, адже це ексклюзив, некомерційний. Сукні не будуть відшивати по багато разів. Розмірна лінійка складається з S і M. Це сукні, в першу чергу, для витончених, тендітних дівчат".

Автор: Олександр Фальчевський
 
Автор: Олександр Фальчевський
 
Автор: Олександр Фальчевський
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Анастасія Іванова показала, що носитимуть навесні-влітку 2018-го

Тканини для моделей дизайнер вибирала сама і купувала в Європі. Серед них багато шовку і якісного ексклюзивного трикотажу. Плаття доповнювали шкіряні аксесуари у вигляді басок, поясів і чокерів. Їх дизайнер створила у колаборації з українським брендом.

Автор: Олександр Фальчевський
 

Гостями показу стали Ганна Добриднєва, Олександра Кучеренко, ILLARIA, Надія Майстренко, Габріела Массанга і інші українські знаменитості.

Анастасія Іванова - дизайнер з багаторічним досвідом створення виключно суконь. В її колекціях - тільки жіночні вбрання. Уже три рази покази Анастасії Іванової були включені в офіційний графік New York Fashion Week, а в престижному fashion-районі Сохо на Манхеттені відкритий шоурум дизайнера.

Зараз ви читаєте новину «Український дизайнер Анастасія Іванова представила ексклюзивну колекцію суконь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути