середа, 06 вересня 2017 13:43

Дизайнер Анастасія Іванова показала, що носитимуть навесні-влітку 2018-го
19

Фото: Прес-служба

Український дизайнер Анастасія Іванова представила нову колекцію Spring/Summer 2018. Показ відбувся в рамках столичного Ukrainian Fashion Week.

Нова колекція створена в пастельних тонах. У ній переважають ніжно-рожевий, блакитний, світло-жовтий, білий кольори. Всі образи створені зі 100% натуральних тканин. Дизайнер використовує багато шовку, шифону.

"Щоб створювати справжню, глибоку красу, я постійно відточують майстерність. Щоразу прагну до створення ідеальної сукні, красивої не тільки зовні, але і з вивороту. У цьому - моя філософія, в цьому я бачу місію як дизайнера", - каже Анастасія Іванова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка вперше візьме участь в шоу Victoria's Secret

Показ відкрила "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко. Музика спеціально для показу була створена Alex Nademski feat. ILLARIA. Над образами моделей працювали майстри салону KODOKAN.

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

"Анастасія з тих дизайнерів, які зберегли свій стиль. Можливо, в її показі не було фантастичних відкриттів, але була впевненість майстра - з кроєм, силуетом, тканинами. Найбільше подобається в її нарядах приталений силует. Якщо розповнієш, не зможеш одягнути сукню від Анастасії Іванової, - прокоментувала світська левиця Світлана Вольнова. - Якось Настя організувала акцію "21 день у сукні". Я її тоді підтримала. Не носила нічого іншого. Вважаю, що сукні та спідниці - це жіноча енергія. Я веду уроки жіночого щастя. На них заборонено приходити в брюках. Але останнім часом сама стала грішити. Зайшов чоловічий стиль у моду - італійська мафія 1940-х - чорні штани, біла сорочка, капелюх. Не можу відмовитися від цього образу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель шокувала мережу незвичним кольором шкіри

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

Показ Анастасії Іванової відвідали такі українські серебрітіз, як Анна Добриднєва, Яна Соломко, ILLARIA, LILU, Анна Заклецька, Сергій Комаровський, дует "Анна-Марія", Габріела Массанга, Надія Майстренко.

8 вересня колекцію ANASTASIIA IVANOVA представлять ​​на New York Fashion Week. Уже втретє дизайнер Анастасія Іванова стає офіційною учасницею Тижня моди в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер Анастасія Іванова показала, що носитимуть навесні-влітку 2018-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути