понеділок, 06 вересня 2021 15:56

Спідниця в сітку, квітчасті сукні та стиль куртизанок: які найяскравіші образи показали на Ukrainian Fashion Week
20

У Києві завершився 49-й Ukrainian Fashion Week. Проходив з 2 по 5 вересня в Мистецькому арсеналі. За чотири дні дизайнери провели понад 30 показів.

Gazeta.ua підготувала найефектніші образи, які демонстрували на Ukrainian Fashion Week.

Дизайнерка першої леді України Катерина Сільченко презентувала колекцію у двох напрямках: затишок та елегантність. З одного боку, це вбрання з італійського кашеміру, плетення ручної роботи, светри-сорочки складного крою, об'ємні бомбери й пончо. З іншого - сукні-футляри, костюми та силуетні пальта. З аксесуарів дизайнерка додала кросбоді-сумки, три види рукавичок та різноманітні головні убори. Серед кольорів переважали карамельний, кремовий, пісочний, відтінок морської солі та холодна м'ята.

Натхненням колекції бренду Juliya Kros є тканина, яка має м'якість, фактуру і здатність тримати форму. Головними речами є сукні-сорочки, піджаки та сукні в білизняному стилі. Вбрання були в чорних, білих, світло-оливкових, світло-сірих кольорах і денім.

Дует дизайнерок Олени Ворожбит і Тетяни Земскової створив одяг з раціональним використанням декору. Вони продовжують розвивати ідею smart-мінімалізму та урбанізму. У колекції переважають карамельні відтінки, масло, какао, а також насичений лайм, м'ята і лаванда. Стильним прийомом дизайнерок є те, що вони пропонують міксувати речі переважно в одному кольорі. Представили просторі брюки, приталені піджаки, oversize-сорочки та сарафани на тонких бретельках.

Юлія Франц підготувала колекцію для тих, кому набридли базові, монохромні та мінімалістичні речі. Вона уявила, який би мали вигляд куртизанки чи бунтарки-аристократки XVIII ст. в сучасності. Серед кольорів переважають рожевий, чорний, бежеві відтінки. Об'ємні рукави, пікантне декольте, спідниці з камінцями та яскраві банти - основні деталі, якими прикрасили вбрання з цієї колекції.

Дизайнерка першої леді України Катерина Сільченко презентувала сукні-футляри, костюми та силуетні пальта
Фото: fashionweek.ua
Дизайнерка першої леді України Катерина Сільченко презентувала вбрання з італійського кашеміру, плетення ручної роботи, светри-сорочки складного крою, об'ємні бомбери і пончо
Натхненням колекції бренду Juliya Kros є тканина, яка має м'якість, фактуру і здатність тримати форму
Дует дизайнерок Олена Ворожбит і Тетяна Земскова створив одяг з раціональним використанням декору
Юлія Франц підготувала колекцію для тих, кому набридли базові, монохромні та мінімалістичні речі

Летючі сукні з плетеними деталями й фірмовим принтом в білизняному стилі - моделі, які презентувала Дар'я Чупріна. Також у колекції є обтислі комбінезони, об'ємні светри та плетені велосипедки.

Грузинський дизайнер Фрідон Нігуріані підготував сукні та блузи з квітчастим принтом. Він комбінує рослинні орнаменти з трендовою смужкою. Доповнив колекцію взуттям і капелюхами, браслетами, кольє і сумками, які сплетені з намистин.

Основою колекції Ірини Діль є сукні. Також презентували вечірні комбінезони, шорти, костюми з вишивкою. Серед кольорів переважають червоний, бузково-ліловий, сріблясто-золотий, фіолетовий і лимонний.

Марія Старчак презентувала колекцію, в основі якої - етніка в сучасній інтерпретації. Колірна гама складається з чорного, сірого, шоколадного, які доповнені відтінками килимів із вовни та краваток із шовку.

Литовська дизайнерка Мільда ​​Грікшайте-Янкувієне продемонструвала позасезонну колекцію. Серед кольорів переважають рожевий, м'ятний і помаранчевий.

Бренд God Naked, творцями якого є Єлизавета Кирилова та Владислав Дзівідзінський, об'єднав у колекції елегантність і брутальність. Дизайнери дотримуються лаконічності й мінімалізму в формах, монохромної гами та поєднують легкі й важкі матеріали.

Як в асиметричних силуетах колекції Олександи Піскун, так і в принтах переосмислюють природні ландшафти. Презентували сукні з драпіруванням, кроптопи й штани з топографічними візерунками. Пісочний, зелений, гірчичний і синій відтінки переважають у колекції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражають і спантеличують: у яких образах постали зірки на показі Dolce & Gabbana

Бренд Panove створив колекцію для жінок різних статур. Завдяки продуманим деталям асиметричні сукні й туніки можна одягати різними способами. Демонстрували короткі сукні, блузи та топи.

Ukrainian Fashion Week заснували 1997 року. Став першим Тижнем моди у Центральній Європі.

Цьогоріч Ukrainian Fashion Week оголосив концепцію позасезонності та започаткував phygital-формат проведення. Такий формат передбачає інклюзивність для всіх, хто цікавиться українською модною індустрією, завдяки відкритому online-доступу до показів.

Зараз ви читаєте новину «Спідниця в сітку, квітчасті сукні та стиль куртизанок: які найяскравіші образи показали на Ukrainian Fashion Week». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути