пʼятниця, 03 лютого 2017 18:20

"У неї є певний стиль" - онука Софії Ротару засвітилася на показі улюбленого дизайнера
13

Фото: jetsetter.ua

Дизайнер Ольга Альонова представила нову колекцію осінь-зима 17/18 на Mercedes-Benz Kiev Fashion Days. Основну лінійку склали речі виконані в стилі мінімалізм та спорт-шик.

Моделі вийшли на подіум в картатих костюмах, сукнях та пальто. З ними поєдналися білизняні сукні та топи, хутряні кожухи, білі сорочки з виділеними комірами та манжетами. Довгі жилети доповнили шкіряними спідницями та футболками за написами. Тренчі прикрасили хутряними комірами з леопардовим принтом.

Окремо треба виділити лінійку речей з металізованим напиленням — спідниці, сукні та блузи. Також популярними стали монотонні образи з лакових речей, сукні-светри з ангори на одне плече з підкресленою талією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стиль принцеси: пишні спідниці та закритий верх знову в моді

Для вечірніх заходів дизайнер запропонувала короткі сукні з оксамиту, дискотечні варіанти з відкритим верхом та комплекти металізованої олімпійки з брюками.

Головним принтом колекції стали орнаментальні квіти.

У першому ряду шоу зібралися Іванна Ніконова, Соня Євдокименко, Аліна Алієва, Юлія Польська.

"Ольга Альонова знає мене з дитинства. Я завжди з батьками ходила на її покази, - розповіла Gazeta.ua Соня Євдокименко. - Мені подобаються її колекції. У неї є певний стиль. Через речі я завжди бачу — це Оля."

Unicorns Do not Cry — такий слоган нової осінньо-зимової колекції бренду Navro. Дизайнер Ольга Навроцька створила одяг, що надихає та занурює у казку.

Зараз ви читаєте новину «"У неї є певний стиль" - онука Софії Ротару засвітилася на показі улюбленого дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути