Ексклюзиви
середа, 09 листопада 2016 17:18

"Трамп намагається привернути увагу" – стиліст розкритикував одяг нового президента США
5

Фото: story.vesti-ukr.com

Краватка — обов'язковий атрибут чоловічого ділового костюма. Новий президент США Дональд Трамп завжди додає до свого образу цей аксесуар. Усі його краватки найвищої якості. Приблизна вартість від $300 до $800. Про це Gazeta.ua розповів стиліст Роман Мідний.

"Не можна сказати, що він підбирає їх зі смаком. Хоча довжина та ширина краватки цілком відповідає пропорціям його фігури, а ось колір... Добре, що він не носить строкатих огірків. Найчастіше його можна бачити у червоній краватці. Це свідчить швидше про бажання привернути до себе увагу, ніж про гарний смак, - каже Роман Мідний. - Республіканець виправдовує вибір тим, що червона краватка стала частиною його бренду".

Зазначимо, Дональд Трамп випускає власну лінію одягу Donald J. Trump Signature Collection. Вироби можна купити в фойє його хмарочоса у Нью-Йорку. Поруч продають ювелірні вироби під брендом його доньки — Іванки Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити шкіряну спідницю красиво, але не вульгарно - зіркові приклади

"У цьому сезоні в моді краватки середньої ширини - до 7-8 см. З моди вийшли шовкові блискучі аксесуари. Набирають обертів дрібні безконтрастні принти, - зазначив Роман. - Мода на велику кількість аксесуарів у чоловічому образі минула. Краватки, як і хустинки в нагрудну кишеню, запонки мають бути максимально непомітними".

Зараз ви читаєте новину «"Трамп намагається привернути увагу" – стиліст розкритикував одяг нового президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути