Ексклюзиви
середа, 08 лютого 2017 12:22

Світовий бренд створив куртку присвячену Україні
4

Фото: vogue.ua

Американський бренд Opening Ceremony представив нову колекцію. Одяг присвячений всім мігрантам, які прибули в США, їх минулому та майбутньому. До колекції увійшли речі, що відсилають до 47 країн - від Франції та Норвегії до Бразилії і Китаю.

"Американська університетська куртка стала відмінним полотном, щоб віддати шану кожному народу, який зараз проживає тут", - розповів один з дизайнерів Умберто Леон. Його колега Керол Лім додала: "Цією колекцією ми говоримо про розмаїття. Неважливо, якою мовою ти говориш і як виглядаєш - головне, що у тебе всередині".

На сайті Opening Ceremony з'явився жакет, присвячений Україні. Виконаний з використанням кольорів національного прапора - жовтого та синього. Прикрашений великими нашивками на спині - зображена карта з написом "Україна. Церемонія Відкриття". На шкіряному рукаві розмістився соняшник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модна тенденція: футболки з почуттями та політичними написами

Питання мігрантів гостро постало в США після призначення Дональда Трампа на посаду президента. Одним з перших він прийняв указ про "екстремальний відбір" мігрантів. Вже заборонив в'їзд в Штати жителям семи ісламських держав.
Зараз ви читаєте новину «Світовий бренд створив куртку присвячену Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути