вівторок, 25 травня 2021 15:40

Сукня поверх штанів і маскулінні силуети: п'ять найстильніших українських блогерів

Сукня поверх штанів і маскулінні силуети: п'ять найстильніших українських блогерів
Аліна Френдій має більше 1млн підписників в Інстаграм. Фото: Facebook

Вітчизняні fashion-блогери давно підкорюють Instagram блискучими нарядами. Українські інфлюенсери слідують за останніми трендами з модних показів і сміливо втілюють дизайнерські задумки в повсякденних образах. Gazeta.ua підготувала добірку найстильніших модних блогерів України.

Тетяна Кодзаєва

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tatyana Kodzayeva (@kodzayeva)

Внучка української телеведучої Тетяни Терсенової-Заводовської недарма вважається однією з найстильніших блогерів на просторі українського Instagram. Тетяна регулярно виставляє на загальний огляд образи, згідно з останніми трендами. Дівчина вміло поєднує жіночні силуети з більш маскулінними, руйнуючи стереотип про те, що сексуальність підкреслюється тільки в сукнях романтичного силуету. До того ж Тетяна Кодзаєва віднедавна є засновницею бренду сумок THE KODE, що лише підтверджує неподільність діяльності Тетяни зі світом модної індустрії.

Аліна Френдій

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALINA FRENDIY (@alina_frendiy)

Засновниця бренду TOTE щодня публікує свіжі ідеї образів для тих, хто не боїться виділятися. Віддає данину моді Аліна, одягаючи сміливі монохромні образи з яскравими деталями, з'єднуючи стримані фасони костюмів зі спортивним масивним взуттям або об'єднуючи в тандем відверті топи з маскулінними жакетами. Блогерка стирає межі та закликає жінок не боятися експериментів і самовиражатися.

Марія Тимошенко

Марія також має свій бренд одягу NCYZIP, веде своє шоу на YouTube і є амбасадоркою деяких косметичних компаній. Ще нещодавно аутфіти Марії були по-дівчачому милими й повітряними, а зараз дівчина розкрилася і додала в образи більше брутальності, зухвалості та сексуальності. Головне правило в стилі Маші Тимошенко - бути собою і відчувати комфорт в кожному своєму кроці. Підтримуємо позицію блогерки.

Марина Мартинів

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ПЕРСОНАЛЬНИЙ СТИЛІСТ (@marinamartyniv)

Марина вже давно працює персональним стилістом і є спікером в українській школі стилю. Крім цього, дівчина щодня робить розпакування від іменитих брендів, робить огляди на нові колекції, аналізує тренди та щодня демонструє своїм підписникам образи дня. Стиль Марії - це, безумовно, про жіночність, чарівність і креативність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В яких купальниках красуються знаменитості

Маргарита Мурадова

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Margarita Muradova (@greenteanosugar)

Ще один стиліст і спікер в нашій добірці. Маргарита має неймовірну здатність приковувати всю увагу до своїх аутфітів. А все завдяки тому, що в стилі цієї жінки немає ніяких рамок і умов. Хочеться одягти сукню поверх штанів? Чому б і ні. Хочеться створити образ в кричущому червоному кольорі та з'єднати з тваринним принтом? Легко. Вимагає душа багатошаровості? Немає ніяких сумнівів. Можливо, завдяки такій свободі й незалежності від чужої думки Маргарита і є такою успішною.

21-річна Тетяна Кодзаева з Івано-Франківська стала найвпливовішою фешн-блогеркою у світі за версією Міланського тижня моди.

Українка обійшла більш як 100 конкуренток з 11 країн, повідомив ТСН.
Зараз ви читаєте новину «Сукня поверх штанів і маскулінні силуети: п'ять найстильніших українських блогерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути