вівторок, 22 жовтня 2019 17:17

Страшно красиво: як нафарбуватись на Хелловін 2019

Страшно красиво: як нафарбуватись на Хелловін 2019
Образи на Хелловін. Фото: https://yandex.by

Хелловін або День всіх святих святкується в ніч проти 1 листопада.

Щоб виглядати ефектно потрібен не тільки костюм, але й відповідний макіяж.

Gazeta.ua зібрала оригінальні й яскраві образи на Хелловін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казкова принцеса та диво-жінка: найспокусливіші костюмі зірок на Хелловін

Чудо-жінка. Найголовніше в образі — чіткі лінії та майстерність володіння чорною підводкою. З покроковою інструкцією макіяж Чудо-жінки буде легше зробити.

Монстр. Хелловін без страшного образу — не Хелловін. Краще покличте візажиста або гримера, якщо не впораєтесь з великими іклами, які потрібно кріпити на шию.

Оленя. Дуже милий та ніжний образ, який не потребує грандіозних знань візажиста. Замість ріжок можна зробити пучки з волосся.

Клоун. Пеннівайз чи Джокер — обирати вам. Такий макіяж досить складний у виконанні, адже знадобиться перука та інструменти для гриму.

Бетті Буп. Милий макіяж спокусливої мультяшної героїні 1930-х років виглядає ефектно та просто. Зробіть завитки із волосся та нанесіть червону помаду.

Королева вампірів. Хелловін та вампіри — нероздільні речі. Для образу вам знадобляться ікла, бліда шкіра, червоні лінзи та фальшива кров.

Старенька леді. Для такого макіяжу потрібно багато фарби та латексу. Для створення старечої шкіри знадобляться коричневі тіні та підводка для очей.

Дівчина-веселка. На страхітливе свято Хелловіна ви точно будете виділятись, якщо оберете такий образ. Блискітки, веселка та соковиті колори — основа такого макіяжу.

Німецька модель 45-річна Гайді Клум вразила незвичним перевтіленням на Хелловін-вечірці. Разом з бойфрендом-музикантом Томом Каулітцом вони втілили образ Фіони і Шрека з відомого мультфільму.

Зараз ви читаєте новину «Страшно красиво: як нафарбуватись на Хелловін 2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути