Ексклюзиви
пʼятниця, 02 вересня 2016 13:22

Шість прийомів стиліста, як видовжити силует
6

Будь-якій дівчині хочеться виглядати стильно. Не всі тенденції моди враховують особливості росту та фігури. В одному випадку модні речі можуть виглядати прекрасно, а в іншому - додають небажаного об'єму та "вкорочують" зріст.

Підбирайте "правильні" туфлі та аксесуари

Найпростіший спосіб стати візуально вище - це підбори. Велике значення має колір взуття. Човники пастельного кольору подовжують ноги. Чорне взуття, особливо з високою шнурівкою, навпаки, вкорочують.

Краще не використовувати прикраси, які "ріжуть" образ по горизонталі.

Автор: adme.ru
 

Будьте обережними з принтами в смужку

Горизонтальна смужка додає об'єму. Невдале поєднання принта та довжини спідниці вище коліна зробить вас візуально нижче. Поєднання смугастого верху з однотонною спідницею міді витягує силует.

Автор: adme.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 модних образів із вишиванкою

Обирайте джинси та сумки з урахуванням вашого зросту

Укорочені джинси при невеликому зрості можуть додатково його зменшити. Поєднуйте такі моделі з взуттям на підборах та коротким кроп-топом. Джинси із завищеною талією допоможуть скорегувати зріст та виглядати вище.

Кращий вибір для мініатюрних дівчат - маленька сумочка шириною не більше 25 см. Модна зараз сумка-шопер додасть образу непотрібної громоздкості.

Автор: adme.ru
 

Спробуйте штани палаццо

Штани палаццо - відмінний спосіб приховати високі підбори або платформу. Така модель візуально подовжує ноги. Обирайте спокійні лаконічні моделі однотонного забарвлення.

Модне поєднання — короткий топ та брюки із завищеною талією. Цей прийом відмінно збереже пропорції верхньої та нижньої частин тіла.

Автор: adme.ru
 

Не ігноруйте спідниці-олівець

На окрему увагу заслуговує спідниця-олівець. Вона робить силует більш струнким та подовжує його. Для офісного стилю поєднуйте спідницю з білою сорочкою, яку потрібно заправити всередину.

Автор: adme.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 88-річна бабуся підкорила мережу модними образами

Носіть сукні-сорочки правильно

Сукня-сорочка має досить цікавий крій та підходить практично для будь-якого типу фігури. На невисоких дівчатах таке вбрання може виглядати непропорційно та додати об'єму в області талії. Аби уникнути цього — одягніть на лінії талії пасок та закатайте рукава. Ідеальна довжина рукава для мініатюрних дівчат - 3/4. Краще вибирати однотонну модель.

Автор: adme.ru
 

Зараз ви читаєте новину «Шість прийомів стиліста, як видовжити силует». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути