Ексклюзиви
четвер, 08 грудня 2016 13:53

Пять новорічних образів у стилі 80-их від світового кутюр'є
5

Ліванcький дизайнер Елі Сааб представив міжсезонну колекцію. Моделі вийшли яскравими та святковими, ідеально підійдуть для новорічною вечірки. Ми обрали п'ять найефектніших образів.

Оксамит цієї зими став справжнім хітом подіумів. У парі з зухвалими силуетами з 1980-х виглядає по-справжньому урочисто. Дизайнер використовував цей благородний матеріал для міні-сукні з сильною лінією плеча та пікантним невеликим розрізом. Також створив костюм з вільними брюками. Їх ширина розкриває всю красу темно-смарагдового оксамиту.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

Пайетки з переливами, відкрите плече та високий розріз, що оголює ногу практично до стегна - формула, яка точно повинна спрацювати. Доповнити сексуальний образ Елі Сааб пропонує напівпрозорими чорними панчохами та великими прикрасами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять модних образів для Нового року - зіркові приклади

Автор: vogue.ua
 

Разом з колекцією Elie Saab Pre-Fall-2017 легко відчути себе диско-дівою. Один з образів поєднує брюки-кльош з пухнастими полушубками та аксесуарами.

Автор: vogue.ua
 

Новорічна вечірка - відмінний привід, щоб додати в свій образ трохи чарівництва. Сукня для казкової принцеси з підкресленою талією, бантом та рукавами-ліхтариками. Доповненням є сумка на ланцюжку, колготки у дрібний горох та взуття на підборах.

Автор: vogue.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Пять новорічних образів у стилі 80-их від світового кутюр'є». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути