Ексклюзиви
понеділок, 14 червня 2021 09:25

Пояс за $1,5 тис.: львів'янка створює унікальні аксесуари
8

Найдорожчі прикраси, які створила львів'янка 36-річна Наталя Угрин, – це розшитий пояс за $1,5 тис., сумки за $1 тис. та кольє за $600-700. Над прикрасами майстриня працює разом з чоловіком-художником Віталієм Дончаком.

Про те, від чого залежить ціна на аксесуари та як створює прикраси з коханим, поділилася з кореспонденткою Gazeta.ua.

"Коли створила онлайн-магазин 2010 року, замовлень стало набагато більше. Тоді й залучила чоловіка до бізнесу. Мені бракувало сил і часу на такий обсяг роботи. Віталій допомагав мені у вихованні доньки, гуляв з нею постійно, цим давав змогу зайвий раз попрацювати. Жодного дня не провела в декреті. Я справжня шанувальниця своєї справи. І вдячна коханому за розуміння, підтримку і допомогу.

Над прикрасами майстриня Наталія Угрин працює разом з чоловіком-художником
Фото: надане Наталією Угрин
Над прикрасами майстриня Наталія Угрин працює разом з чоловіком-художником
Над прикрасами майстриня Наталія Угрин працює разом з чоловіком-художником
Над прикрасами майстриня Наталія Угрин працює разом з чоловіком-художником
Над прикрасами майстриня Наталія Угрин працює разом з чоловіком-художником

Над усіма прикрасами та аксесуарами працюю разом з Віталієм у кабінеті-майстерні. Я придумую основні складові майбутньої прикраси: дизайн, модель, кольорову гамму. За мною також підбір матеріалів, форм і видів вишивки та плетіння. Чоловік забезпечує технічну підтримку: монотонний підшив шкірою, виготовлення металевих основ і викрійок. У мене на це бракує терпіння", - поділилася Угрин.

Ціна на аксесуари залежить від вартості колекційного натурального каміння, від складності роботи й часу, який витратили на його створення.

"Найдорожчими були повністю розшиті пояси по 1,5 тисячі доларів, сумки по тисячі доларів і кольє по 600-700 доларів. Сам процес залежить від натхнення і наявності необхідних матеріалів. Якщо бракує матеріалу, намистин, кристалів чи каміння, то процес створення одного виробу може тривати понад місяць, бо доводиться чекати доставку із заморських країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люкс за копійки: як купити брендові речі втричі дешевше

Але якщо всі потрібні матеріали є під рукою, то на виготовлення сережок чи браслета потрібно кілька днів, на масивне кольє - тижні зо два. На сумку чи повністю розшитий пояс – місяць, а то й півтора. Це вже масштабна робота", - додала майстриня.

Наталя Угрин зі Львова створює унікальні прикраси з бісеру й натуральних каменів у техніці вишивки бісером. У цьому їй допомагає чоловік – художник Віталій Дончак. За фахом майстриня - викладачка англійської мови й перекладачка.

Зараз ви читаєте новину «Пояс за $1,5 тис.: львів'янка створює унікальні аксесуари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути