понеділок, 07 червня 2021 14:19

Люкс за копійки: як купити брендові речі втричі дешевше

Люкс вабить своєю неприступністю й унікальністю. Люди готові переплачувати величезні суми, щоб хоч частково доторкнутися до творінь легендарних дизайнерів. А як бути тим, хто не готовий витрачати кругленьку суму за одну-однісіньку річ?

Gazeta.ua розповість, як придбати річ із люксового сегмента втричі дешевше.

Автор: Sora Shimazaki. Pexels
  Хто сказав, що для покупки люксової речі потрібно витрачати цілий статок?
Хто сказав, що для покупки люксової речі потрібно витрачати цілий статок?

Ресейл - новий секондхенд?

У модному світі набуло надзвичайної популярності таке поняття ресейлу. Це масштабна індустрія, що займається перепродажем речей.

Автор: Tim Douglas. Pexels
  Добре, що зараз існує такий вибір майданчиків, де можна придбати брендові речі в рази дешевше
Добре, що зараз існує такий вибір майданчиків, де можна придбати брендові речі в рази дешевше

У чому перевага такого бізнесу? По-перше, це економія. Ресейл - відмінна можливість купити заповітну сумочку Chanel за суттєвою знижкою. На подібних майданчиках часто трапляються оригінальні речі у відмінній якості, тому це ідеальний варіант для кожного ощадливого шанувальника люксу. По-друге, це розумне споживання. Сучасний модний світ закликає давати друге життя речам, які ви не хочете більше мати у своєму гардеробі. Чудово ж, що замість того, щоб бути викинутим, ваш колись улюблений жакет матиме продовження своєї історії й радуватиме нових володарів.

Ще однією важливою перевагою ресейлу є можливість придбати люксову річ, яка є в обмеженій кількості. Мріяли про ексклюзивне аксесуар, якого в усьому світі лише п'ять екземплярів? Можливо, комусь купівля не принесла очікуваних емоцій і річ може стати вашою.

Також, значна перевага цієї індустрії полягає в можливості купити вінтажні речі, яких уже давно немає в продажу. Колекціонери мають оцінити.

Де знайти ресейл-майданчики?

Автор: Andrea Piacquadio. Pexels
  Наша редакція відповідально ставиться до карантинних обмежень та заходів безпеки, тому радить вам по можливості купувати нові речі через онлайн додатки
Наша редакція відповідально ставиться до карантинних обмежень та заходів безпеки, тому радить вам по можливості купувати нові речі через онлайн додатки

Якщо ви любите покупки онлайн (що правильно в умовах усесвітньої пандемії), то вам чудово підійдуть сайти ресейлу. Що може бути краще, ніж купити брендову річ утричі дешевше, не виходячи з дому?

Ще один варіант - баєри. Це спеціально навчені люди, які вишукують вам бажані речі на різних майданчиках і надсилають замовлення в усьому світі. Будь-яка примха, як кажуть.

Комісійні магазини, які, напевно, є в більшості міст, також можуть стати цікавою альтернативою походу в дорогу брендову крамницю. Ще одним варіантом покупки люксових речей зі значною знижкою є аутлети, які працюють у форматі торгових центрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удвічі дешевше: як зекономити на шопінгу

Оригінал або фейк?

Автор: Marlene Leppänen. Pexels
  Завжди віддавайте перевагу оригінальним брендовим моделям одягу та аксесуарів
Завжди віддавайте перевагу оригінальним брендовим моделям одягу та аксесуарів

Як би ви не хотіли мати щось спільне зі світом люксових брендів, не варто вдаватися до покупки підроблених моделей. Найчастіше фейкові речі однаково мають значні відмінності від оригінальних. Це може призвести до незручних ситуацій.

Як же відрізнити оригінал від підробки? На цей час є достатньо організацій, які займаються аутентифікацією дорогих речей. Працюють як онлайн-майданчики (purse forum, bababebi), так і офлайн. Обирайте найкомфортніший варіант і радійте люксовим придбанням.

Дизайнер Андре Тан розповів, як правильно добирати собі гардероб зі смаком і без фінансових втрат.
За його словами, найперше все це можна зробити на базових футболках. Вони можуть бути недорогі, але найкраще купувати дві-три відразу.
Зараз ви читаєте новину «Люкс за копійки: як купити брендові речі втричі дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути