понеділок, 19 грудня 2016 14:15

Пишна спідниця та каміння: вагітна Наталі Портман вразила розкішною сукнею

Голлівудська акторка Наталі Портман вразила публіку на церемонії вручення престижних кінопремій Huading Global Film Awards в Лос-Анджелесі. Зірка з'явилася в пишній сукні темно-синього кольору бренду Erdem. Спідниця на високій талії вдало підкреслювала округлі форми. Верх складався з топу та широких бретельок прикрашених каміннями. До вбрання одягнула босоніжки Jimmy Choo та клатчем Vince Camuto. Образ доповнювали прикраси від Monique Pean.

Автор: beauty.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева Іспанії здивувала модним образом з шкіряними брюками

Розкішним був beauty-образ 35-річної Наталі. Димчастим макіяж очей, природні брови, шкіра з ефектом сяяння та трохи персикових рум'ян. На завершення - напівпрозорий глянцевий блиск для губ. Зачіска представляла собою класичний акуратно зібраний низький пучок.

Автор: beauty.ua
 
Нещодавно Наталі Портман відвідала захід L.A. Dance Project Annual Gala в Лос-Анжелесі. Прийшла на вечір у сукні за 117 тис. грн. Наряд прямого силуету з трикотажу, довжини максі від бренду The Row. Образ акторка доповнила клатчем в тон та масивними ювелірними прикрасами.
Зараз ви читаєте новину «Пишна спідниця та каміння: вагітна Наталі Портман вразила розкішною сукнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути