четвер, 09 квітня 2015 17:08

Підбори: коли доречні і з чим носити

Підбори: коли доречні і з чим носити

Одна з модних заповідей Евеліни Хромченко говорить: "Взуття говорить про жінку більше, ніж вона б того хотіла". Взуття на шпильці або високих підборах особливо промовисте. По туфлям і висоті підборів часто визначаються наміри і приховані бажання жінки. Пропонуємо вам розібратися, коли туфлі на шпильці доречні, коли - не дуже, і яке взуття на підборах в жодному разі не можна носити в офіс.

КОЛИ ВЗУТТЯ НА ПІДБОРАХ НЕДОРЕЧНЕ

Навіть для класичних човників існують обмеження. Цей регламент обумовлений здоровим глуздом, тому навряд чи взуття на шпильці буде доречне на пляжі, пікніку, в парку, у фітнес-центрі, прогулянці по місту і т. д. Крім того, висота підборів і форма туфель теж мають величезне значення.

В офісі вкрай недоречне взуття з відкритим носом. Такі туфлі несуть прихований підтекст, вони немов кричать: "Візьміть мене!" Саме тому неприйнятно носити взуття на високих підборах і з відкритим носом на роботу, якщо, звичайно, ваша професія не пов'язана з модою, вільним графіком і частими відвідуваннями вечірок. Втім, навіть у такому випадку можна добре виглядати і в закритому взутті.

КОЛИ НОСИТИ ПІДБОРИ: СПІВБЕСІДА

Задаючись питанням, що одягти на співбесіду або як скласти діловий гардероб, потрібно пам'ятати: щоб сподобатися потенційному роботодавцю, необхідно всім своїм виглядом демонструвати охайність, серйозність, стриманість, зібраність і готовність адекватно відповідати поставленим завданням і ситуації. Тому для співбесіди вам знадобляться класичні однотонні туфлі на невисоких підборах без різного роду прикрас: нашивок, паєток, блискіток, пряжок, ремінців, заклепок, блискавок, бантів і т. д.

КОЛИ НОСИТИ ПІДБОРИ: ОСОБЛИВИЙ ВИПАДОК

Взуття на шпильці завжди доречне в ситуаціях з урочистим дрес-кодом: black tie, white tie і cocktail. White tie - це найбільш офіційний і регламентований вид дрес-коду, який вимагає одягати взуття нейтрального кольору, що не виділяється під подолом довгої вечірньої сукні. У black tie менше обмежень і більше можливостей, однак цей вид дрес-коду передбачає урочистість і елегантність: класичні човники на високій шпильці, шкіряні вечірні босоніжками з обробкою (мереживо, шнурівка, ланцюжок тощо), допускаються відкриті стопи і пальці. Для коктейлю підходить замшеве взуття на підборах, особливо - вічно актуальні класичні туфлі-човники або їх варіант - туфлі Д`Орсе на підборах, які залишають відкритою стопу, але закритими носок і п'яту.

Зараз ви читаєте новину «Підбори: коли доречні і з чим носити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути