вівторок, 23 березня 2021 17:49

Палаццо та банани: які джинси обрати цієї весни
7

Джинси є в гардеробі кожного. У цьому модному сезоні дизайнери радять обирати не лише класичну модель, а й експериментувати.

Джинси-палаццо стали гарячим трендом. Якщо поєднати з високими підборами, то такий варіант джинсів зможе зробити вас вищими. На прогулянку можна комбінувати цю модель зі світшотами. Для створення жіночного образу можна доповнити водолазкою або майкою на тонких бретельках. Про це пише Cosmopolitan.

Елегантно та актуально виглядають джинси-кльош. Міксують як з приталеним верхом, так і з об'ємним. У тренді будуть і mom-джинси. Краще поєднати з жакетом розміру оверсайз або сорочкою. З взуття обрати кросівки.

Якщо поєднати з високими підборами, то такий джинси-палаццо зможуть зробити вас вищими
Фото: Pinterest
Елегантно та актуально виглядають джинси-кльош
У тренді будуть і mom-джинси
Найбільш універсальним варіантом будуть джинси прямого крою
Широкі джинси краще одягати з топом або боді

Найуніверсальнішим варіантом будуть джинси прямого крою. Комбінувати можна з будь-яким елементом гардеробу: пуловером, кардиганом, топом і жакетом, масивними черевиками або взуттям на підборах.

Широкі джинси краще одягати з топом або боді. А доповнити образ босоніжками на високих підборах. Джинси-банани міксують з сорочкою або боді. Для створення кокетливого образу оберіть балетки з гострим носом. Або ж можна одягнути об'ємну футболку та кросівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогумовані чоботи й мінімалістичні челсі: яке взуття буде в тренді

Більшість дизайнерів обирають комфорт і зручність, тому джинси-скінні поступово відходять в минуле. Можна поєднати цю модель з об'ємними сорочками, светрами та худі. Доповнити образ черевиками на грубій підошві.

Однієї пари джинсів недостатньо для того, щоб створити цікавий образ. Дизайнери вражають ідеями штанів, які будуть актуальні 2021 року. Штани з розрізами стали трендом осені 2020-го. Їх встигли полюбити багато streetstyle-активісток та знаменитостей. Ця модель штанів буде в трендах і цьогоріч.

Зараз ви читаєте новину «Палаццо та банани: які джинси обрати цієї весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути