Ексклюзиви
середа, 28 липня 2021 13:27

Оверсайз і унісекс: Андре Тан представив колекцію шкільного одягу
8

Андре Тан представив нову колекцію дитячого одягу
Фото: Фото надала прес служба Андре Тана
Основні кольори колекції: сірий, білий, бежевий, зелений, чорний і темно-синій
Серед «фішок» одягу Andre TAN Kids - улюблені фрази тінейджерів
Серед «фішок» одягу Andre TAN Kids - улюблені фрази тінейджерів
Основні кольори колекції: сірий, білий, бежевий, зелений, чорний і темно-синій

Український дизайнер Андре Тан представив нову колекцію дитячого одягу - Andre TAN Kids осінь-зима 21/22. Вона показує світові тренди та особисте уявлення дизайнера про сучасний одяг для дітей.

У новій колекції дотримані тренди на oversize і unisex - це модно і сподобається школяру. Серед речей - сорочки вільного крою, штани й спідниці, сукні, блузи, світшоти й худі, лонгсліви й бомбери, а також куртки. З них можна легко зібрати стильний шкільний образ.

Основні кольори колекції: сірий, білий, бежевий, зелений, чорний і темно-синій. Серед "фішок" одягу Andre TAN Kids - улюблені фрази тінейджерів, оригінальні написи, схожі на тимчасові татуювання. А ще принт-комікс, зображення кота Поролона, який давно став упізнаваним мемом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан показав речі з минулого, які роблять образ старомодним

Модний бренд Andre TAN Kids спільно з українським виробником рюкзаків, аксесуарів і канцтоварів для школи YES доповнили нову колекцію рюкзаками для підлітків. У капсульну колекцію увійшли сучасні сумки й рюкзаки – п'ять моделей чорного й бежевого кольорів. Їх прикрашають фрази та малюнки, що за стилістикою нагадують написи на полях шкільних зошитів.

Нова шкільна колекція буде представлена в мультибрендових бутиках Andre TAN і магазинах Andre TAN Kids в усій Україні на початку серпня.

Лавандовий колір стане найтрендовішим восени 2021 року. Він надзвичайно витончений, а модельєри саме з ним створюють нові осінні колекції, розповіла стилістка Зоя Паніна в Instagram. Дощової осені й холодної зими теплі светри й кардигани такого кольору стануть ідеальним доповненням образу.

Зараз ви читаєте новину «Оверсайз і унісекс: Андре Тан представив колекцію шкільного одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути