четвер, 02 березня 2017 14:11

Оголена Джіджі Хадід в хіджабі прикрасила перший номер глянцю Vogue Arabia

Після успішного запуску електронної версії глянцю Vogue Arabia, світу представили перший друкований номер. Для обкладинки позувала супермодель з арабським корінням - Джіджі Хадід. Одягнула весільний варіант хіджабу, що створений з прозорої сітки. Усипаний великою кількість каміння та пайеток. Прикрасою також слугували браслети на правій руці. Акцентом оголеного образу Джіджі став вечірній макіяж з яскраво-нафарбованими очима.

Знімок представлений у чорно-білому варіанті.

Автор: vogue.ua
 

"Уявлення про Близький Схід часто залишаються перекрученими, незважаючи на свою швидку еволюцію. Vogue Arabia - журнал, який має необхідний авторитет та розумінням для подання цієї унікальної частини світу, - сказала головний редактор видання принцеса Діна Абдулазіз. - Країни арабського світу давно заслуговують зайняти своє місце в історії моди. Джіджі Хадід - ідеальний приклад моделі, яка визначає завтрашній день для нового покоління. Саме тому вона стала обличчям першого номера ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 35-річна Джессіка Альба показала красу свого тіла на сторінках глянцю

Журнал надійде в продаж 5 березня. Буде поширюватися в країнах Близького Сходу, Північної Африки, в регіоні Перської затоки, Лівані, Йорданії та Єгиптіє. Також у світових столицях моди - Лондоні, Парижі, Мілані та Нью-Йорку.

Основна мова видання - англійська з великою вкладкою на арабському.

Варто зазначити, двомовна версія сайту vogue.me була запущена в жовтні 2016 року. Арабський примірник став двадцять другим виданням у родині Vogue.

35-річна Адріана Ліма прикрасила обкладинку березневого номера журналу Ocean Drive. На фотосесії продемонструвала красу та стрункі форми в нарядах від світових Будинків моди.

Зараз ви читаєте новину «Оголена Джіджі Хадід в хіджабі прикрасила перший номер глянцю Vogue Arabia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути