Ексклюзиви
середа, 01 березня 2017 15:49

Нова колекція Yves Saint Laurent шокувала модників: шкіряні сукні, хутряні рукава та яскраві вбрання
18

Фото: vogue.ua

Дизайнер Ентоні Ваккарелла представив свою другу колекцію для французького модного Будинку Yves Saint Laurent. Основний акцент у сезоні осінь-зима зробив на вироби зі шкіри. Надихався улюбленої декадою 1980-х, з яких запозичив об'ємні рукави, жорсткі форми та драпірування.

Міні-сукні створив з лакової шкіри, доповнив блискавкою та жатими рукавами. Варіанти з відкритими плечима та зоною декольте доповнив окремими об'ємними рукавами з хутром. Шкіряні штани об'єднав з чорними в'язаними водолазками, комплекти зі спідниць-міні та коротких жакетів обіграв білими светрами з широкими комірами.

У моді залишилися білизняний стиль, прозорі вбрання, волани та оборки. Для вечірніх заходів автор пропонує модницям повернутися до оксамиту. Короткі сукні прикрасив каміннями, відвертими розрізами та геометричними деталями. Є навскісні варіанти з відкритою рукою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корони, леопардові шуби та великі квіти - нові тренди сезону від Dolce & Gabbana

"Для мене бренд Yves Saint Laurent - це історія про вечірки та нічний спосіб життя. Подібний одяг завжди буде в моїх колекціях, але тільки ним обмежуватися я не буду", - розказав за лаштунками шоу Ваккарелла.

У новому сезоні леопардові, тигрові та зеброві принти зайняли перші позиції на модному подіумі. Тваринний малюнок перестав бути прерогативою літніх модниць та зірок мильних опер.

Зараз ви читаєте новину «Нова колекція Yves Saint Laurent шокувала модників: шкіряні сукні, хутряні рукава та яскраві вбрання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути