Ексклюзиви
пʼятниця, 25 липня 2014 18:40

Модель-андрогін Андрій Пежич змінив стать
3

Модель-андрогін Андрій Пежич після довгих років пошуку себе, став жінкою.

У світ моди Андрій Пежич увірвався в 2011 році. Свою кар'єру він почав як модель-чоловік, але незабаром йому запропонували приміряти роль жінки. Коли струнка блондинка вальяжно дефілювала по подіуму в епатажних дизайнерів Марка Джейкобса і Жан Поля Готьє багато хто навіть не здогадувалися про те, що перед ними чоловік.

Модель-андрогін дуже тонко підніс світу новину про те, що він більше не належить до сильної статі. На одному із заходів в Нью-Йорку (США) він одягнув кулон з вигравіруваному на ньому ім'ям "Андрія". Коли у Пежича прямо запитали про операції по зміні статі, він відповів: "Я хочу поділитися своєю історією зі світом, тому що у мене є соціальна відповідальність. Я сподіваюся, що, будучи відкритим, допоможу зменшити значимість гендерних суперечностей".

Андрій розповів, що з дитинства мріяв бути дівчиною і найперший його спогад пов'язаний з цим бажанням: "Я пам'ятаю, що я кружляв по кімнаті в маминій спідниці і намагався копіювати рухи балерин". У віці 9 років хлопчик з сім'єю переїхав до Австралії. Щоб не виділятися серед однолітків, він став ховати свою сутність і це вдавалося йому з перемінним успіхом.

У 13 років Андрій став цікавитися операціями по зміні статі. Єдиною людиною, яка підтримала його в цьому рішенні стала мама. Вона погодилася з тим, що після закінчення школи Пежич почне приймати жіночі гормони, а потім звернеться до хірургів за остаточною трансформацією. Але в 17 років хлопець отримав пропозицію від модельного агентства і відклав свої плани.

Тривалий час Андрій Пежич працював в якості моделі-чоловіка і моделі-жінки, але проблема усвідомлення себе ніколи не виходила на другий план: "Я був гордий своєю кар'єрою, що не зачіпає питання статі. Але головна моя мрія - відчувати себе комфортно в своєму тілі. Я повинен бути вірним собі, а модельний бізнес нехай підлаштовується під мене такого, який я є".

Пару місяців тому Андрій зробив операцію по зміні статі і тепер він не тільки відчуває себе жінкою, але і є нею за всіма стандартами.

Зараз ви читаєте новину «Модель-андрогін Андрій Пежич змінив стать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути