Ексклюзиви
вівторок, 13 вересня 2016 13:30

Модель з понівеченим обличчям стала зіркою Нью-Йорку
3

Фото: instagram.com

19-річній індійській моделі Решма Куреши облили обличчя кислотою. Це сталося два роки тому. Дівчина втратила ліве ока та отримала численні опіки. У минулому році Решма набула популярності після того, як взяла участь у соціальній кампанії проти вільного продажу кислоти. Оскільки в Індії почастішали випадки нападом з кислотою.

На Тижні моди в Нью-Йорку Решма відкрила показ індійського дизайнера Арчани Кочхар. Модель з'явилась в гарній білій сукні до підлоги. Вбрання було прикрашене етнічним принтом. Образ доповнювала витончена діадема.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина з деформацією обличчя стала фотомоделлю

"Цей показ був важливий для мене. У світі багато дівчат, які стали жертвами нападу з кислотою. Мій приклад допоможе їм придбати сміливість. Також я хочу донести, що книгу не можна судити по обкладинці - на всіх людей потрібно дивитися однаковими очима." - сказала модель.

У своєму інтерв'ю BBC Решма розповіла, що через деякий час після нападу, глянувши на себе в дзеркало, хотіла накласти на себе руки. Проте робота в благодійному фонді допомогла їй знайти в собі сили жити та діяти.

Зараз ви читаєте новину «Модель з понівеченим обличчям стала зіркою Нью-Йорку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути