четвер, 14 липня 2016 14:09

Дівчина з деформацією обличчя стала фотомоделлю
7

Фото: glavcom.ua

Елісон Мідстокк народилася з рідкісним недугою під назвою "синдром Трічера Коллінза". Це захворювання, що характеризується черепно-лицьової деформацією.

Елісон було всього кілька тижнів, коли її удочерила Денис Рік. Дівчинка часто перебувала на лікуванні. Вона не могла нормально відвідувати школу. Доктора запевняли батьків Елісон, що через складні проблеми зі слухом вона, швидше за все, не зможе говорити.

"Коли мені було 5 років, я дивилася на себе в дзеркало і весь час питала у мами, чому я так потворна", - згадує Елісон.

У вісім років Мідстокк часто малювала дівчат з деформованої зовнішністю. Поступово вони ставали справжніми красунями під її олівцем.

Незважаючи на нестандартну зовнішність, у Елісон ніколи не було проблем зі спілкуванням. "Я росла веселою товариською дитиною. Так, в дитинстві мене не кликали на всі дні народження однокласників, але у мене завжди було кілька близьких друзів", - каже Мідстокк.

В дев'ять років дівчинку в черговий раз оперували.

У 17 Елісон пережила одну з найскладніших операцій, після якої навідріз відмовилася повертатися в школу. У дівчини з'явилися серйозні проблеми з прийняттям власної зовнішності - вона боялася спілкуватися з однолітками через страх осуду.

Проте дівчина працювала з фотографами та художниками вже з 15 років. Таким чином вона намагалася подолати комплекси, що виникли через зовнішність. Більш того, робота моделі їй подобалася. Вона відразу зрозуміла, що знайшла своє покликання.

Зараз Елісон 31 рік. На кілька років відділення пластичної хірургії стало для дівчини другою домівкою. Вона пережила безліч операцій, включаючи капітальну реконструкцію обличчя в 2010 році. Кілька операцій з корекції зору та слуху.

Після фінальної реконструкції сумніви та страхи зникли. Мідстокк стала впевненішою та охоче приймала пропозиції від фотографів про спільну роботу. Тоді хобі стало справжньою роботою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки після пластики: вісім невдалих вдосконалень

Зараз ви читаєте новину «Дівчина з деформацією обличчя стала фотомоделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути