середа, 07 липня 2021 19:10

Клітинка і квітковий принт: чим вразила нова колекція Chanel
12

Фактурні топи, принтовані сукні та незвичайна кольорова гами стали основою нової колекції модного дому Chanel. Показ відбувся 6 липня в Паризькому будинку моди.

Головний акцент у колекції - різнокольорові зображення та буйство фарб. Колірна палітра складається з яскравих - червоний, жовтий, блакитний, і більш приглушених кольорів - синього, білого, рожевого і блакитного. Мікс різних за контрастом кольорів нагадує уривчасті штрихи на полотнах імпресіоністів. Саме їхніми роботами надихалася креативна директорка модного дому Віржина Віар під час створення колекції.

Квітковий принт також став одним з провідних особливостей колекції. Крім нього, використали тканину в клітинку, яка актуальна цього року.

Квітковий принт став провідним в колекції
Фото: Офіційний сайт Chanel
Естетика минулого століття простежувалася у багатьох позиціях
Яскраві кольори прикрасили колекцію
Твідові костюми будуть актуальні вже цієї осені
Волани стали родзинкою колекції

У лінійці представили спідниці з драпіруванням, топи з вирізами, пальто з паєтками, фактурні жакети – нетривіальні текстури додали загальній картині динаміки та грайливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родом із минулого: тренди XIX ст. повертаються в моду

"Коли я розглядала портрети Габріель Шанель, на яких вона одягнена в чорні або білі сукні в стилі 1880 років, я відразу ж подумала про картини. Мені подобається сплеск кольору. Дуже хотілося створити барвисту колекцію з вишивкою, яка б дарувала відчуття теплоти", - сказала Віржина Віар.

Український дизайнер Андре Тан заявив, що сарафан вільного крою з оголеними плечима є універсальним, і підійде як для літньої відпустки, так і для прогулянок у місті. Комбінувати вбрання можна із солом'яним капелюхом і взуттям на підборах.
Зараз ви читаєте новину «Клітинка і квітковий принт: чим вразила нова колекція Chanel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути