вівторок, 24 січня 2017 14:10

Китайські принти та омари - тренди літньої моди 2017
6

Модний Будинок Schiaparelli відзначає 90-річний ювілей колекції "Шинуазрі в серці". В нових моделях Couture весна-літо 2017 поєдналися арт-складова та мотиви китайського середньовічного мистецтва.

Креативний директор бренду зробив ставку на квітучі та тваринні принти. Довгі сукні світлих відтінків прикрасили великими малюнками квітів та омарів.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

Повсякденні варіанти виконані в однотонних кольорах та вільних силуетах. У брючних костюмах акцент зробили на малюнки частин тіла. Жакети середньої довжини, прямого силуету, з заниженим коміром.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

До вечірніх заходів автор запропонував плісировані сукні. Виконані з золотистої металізованої тканини. Моделі поєднали з жакетами, що прикрашені яскравими китайськими візерунками у вигляді драконів. Також дизайнер створив прозорі довгі вбрання з вставками з мережива.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назад в минуле: стиль 70-их на піку популярності

Будинок моди Christian Louboutin представив нову весняно-літню капсульну колекцію взуття The Remix. Французький дизайнер Крістіан Лубутен змінив лаконічну класику з червоною підошвою на розмаїття яскравих кольорів та принтів.

Зараз ви читаєте новину «Китайські принти та омари - тренди літньої моди 2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути