четвер, 08 вересня 2016 13:38

Каньє Уест створив колекцію "оголеного одягу"
11

Фото: vogue.ua

Американський репер та дизайнер Каньє Уест представив свою четверту колекцію в перший день Нью-Йоркського тижня моди. Колірна гамма лінійки Yeezy Season 4, як і в минулі сезони, продовжує тему тілесності. Одяг представлений ​​у всіх відтінках бежевого, коричневого та чорного.

Моделі стояли в центрі парку в боді, коротких топах та шортах відтінків шкіри. Інші моделі дефілювали по піднесеному білому подіуму в формі трикутника.

Модельєр створив приталені сукні-бодікон, високі чоботи з вільною халявою та об'ємний верхній одяг — пуховики та дублянки.

Найбільш несподіваний аксесуар колекції — прозорі ботфорти на блискавці ззаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емілі Ратажковскі продемонструвала сексуальний тренд сезону

Постановкою шоу займалася художниця Ванесса Бікрофт. Подія відбулася в парку "Чотири свободи" на острові Франкліна Рузвельта в Нью-Йорку. Місце проведення показу було засекречено. Гостям просто роздали адресу зупинки спеціального автобуса, який відправив їх після полудня на шоу.

Головні гості першого ряду - частина клану Кардашьян, які затрималися більше ніж на годину, прибувши на місце з командою операторів реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян". Кендалл Дженнер, Кім Карашьян та Кайлі Дженнер носили монохромні блідо-бежеві вбрання.

Зараз ви читаєте новину «Каньє Уест створив колекцію "оголеного одягу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути