пʼятниця, 29 жовтня 2021 09:25

Готуємося до Гелловіну: які трендові образи обрати для найтемнішої ночі року
12

У ніч проти 1 листопада традиційно святкують Гелловін - День усіх святих. Для створення ефектного образу варто підготуватися.

Gazeta.ua розповідає, які обрати костюми, макіяж і манікюр. І як прикрасити гарбуз до найзагадковішого свята цьогоріч.

Якщо здається, що вирізати в гарбузі очі й зловісну усмішку - це банально, можна покрити гарбуз золотою, білою або чорною фарбою. Актуальним також буде дизайн у стилі шахівниці.

Восени найпопулярнішими кольорами в дизайні нігтів є чорний, зелений, теракотовий, ягідний, мокко, червоний каштан, металік і чорнильний. Зараз у трендах універсальність і нестандартність. Не варто робити на Гелловін накладні нігтьові пластини, масивні стрази й 3D-аплікації.

Можете не витрачати гроші на візажистів і фантастичні костюми, а просто надіти чорну балаклаву і вбратися в усе чорне. У такому образі американська бізнесвумен Кім Кардаш'ян з'явилася на Met Gala 2021. Щоправда, із балаклавою не вдасться провести повноцінний вечір: світська левиця орієнтувалася на заході завдяки кільком помічникам.

Зелений спортивний костюм і білі сліпони будуть актуальними на святкуванні Гелловіну. Образ учасників із серіалу "Гра в кальмара" зараз у тренді. Або ж можна одягнути рожевий костюм, як у спостерігачів. Та доведеться додати й балаклаву.

Якщо вам здається, що вирізати в гарбузі очі та зловісну усмішку це банально, то можна покрити гарбуз золотою, білою або чорною фарбою
Фото: Pinterest
Якщо вам здається, що вирізати в гарбузі очі та зловісну усмішку це банально, то можна покрити гарбуз золотою, білою або чорною фарбою
Актуальним також буде дизайн у стилі шахової клітки
Зараз у трендах універсальність і нестандартність. Не варто робити на Гелловін накладні нігтьові пластини, масивні стрази та 3D аплікації
Зараз у трендах універсальність і нестандартність. Не варто робити на Гелловін накладні нігтьові пластини, масивні стрази та 3D аплікації

Якщо хочеться елегантності, то можна зосередити увагу на мінісеріалі "Ферзевий гамбіт". Для цього знадобиться чорна сукня-трапеція із комірцем у стилі 1960-х, як у головної героїні. Доповнять образ яскраво-руда перука й шахівниця.

З варіантів гелловінського макіяжу актуальним є і грим у вигляді черепа - завдяки графічності й контрастності. Для того, щоб нафарбуватися самостійно, знадобляться лише чорний і білий олівці або тіні. Варто обвести риси обличчя, але трохи перебільшено, і образ скелета гарантований.

Образи відьми теж у тренді. У такому макіяжі переважають темні відтінки: smoky eyes і темно-бордова або чорна помада. Можна ще додати ґлітер і намалювати кілька крапель крові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нестандартно й універсально: 15 ідей манікюру на Гелловін

Одним з популярних персонажів для гелловінської вечірки є клоун із фільму "Воно". Для такого образу потрібен світлий тон для обличчя, яскрава помада, щоб намалювати посмішку й ніс, і smoky eyes на очі.

Блогерка Олександра Пустовіт, в Instagram відома як Саша Бо, похизувалася пікантним кадром. Зірка мережі позувала голою. Обличчя прикрила гарбузом, а пишний бюст - руками.

Зараз ви читаєте новину «Готуємося до Гелловіну: які трендові образи обрати для найтемнішої ночі року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути